Полуниця з вафель
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто говорить, що полуниця з вафель - це десерт з радянських часів. Але, зізнатися, я з цими цукерками познайомилася порівняно недавно і не пошкодувала. Ніжні полунички - просто смакота!
Простий спосіб урізноманітнити звичні десерти. Цукерки виходять солодкими, м'якими і дуже ніжними. Тому індивідуальна паперова розетка для них - ідеальний варіант подачі. Також зауважу, що не перестарайтеся з забарвленням цукерок. Чим довше ви тримаєте в соку, тим гірше до них прилипає посипання.
- Вафлі - 350-380 грам (з вершковою начинкою)
- Крем - 5 Ст. Ложок(25% жирності)
- Сік буряка - За смаком (від 1/2 відвареного буряка)
- Кунжут - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Помістіть вафлі в блендер.
Подрібніть в крихту.
Перекладіть вафельну крихту в чашу, додайте сметану.
Замісити м'яке, пластичну масу. Вона не повинна кришитися і бути сильно рідкої.
З маси сформуйте "ягідки" .
У соку буряка умочіть кожну "ягідку" . За допомогою ложки перевертайте і поливайте соком, щоб заготовки забарвилися.
Змішайте невелику кількість кунжуту і цукрового піску. Обваляйте "ягідки" в суміші насіння з цукром.
З мармеладу виріжте "листочки" .
Закінчите оформлення полунички.
Десерт можна подавати відразу ж. Смачного!