Рецепт Полуниця з вафель фото

Полуниця з вафель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Роздільне харчування
На полуденок, На святковий стіл
Десерти, Без випічки, Цукерки

Багато хто говорить, що полуниця з вафель - це десерт з радянських часів. Але, зізнатися, я з цими цукерками познайомилася порівняно недавно і не пошкодувала. Ніжні полунички - просто смакота!

Простий спосіб урізноманітнити звичні десерти. Цукерки виходять солодкими, м'якими і дуже ніжними. Тому індивідуальна паперова розетка для них - ідеальний варіант подачі. Також зауважу, що не перестарайтеся з забарвленням цукерок. Чим довше ви тримаєте в соку, тим гірше до них прилипає посипання.

  • Вафлі - 350-380 грам (з вершковою начинкою)
  • Крем - 5 Ст. Ложок(25% жирності)
  • Сік буряка - За смаком (від 1/2 відвареного буряка)
  • Кунжут - За смаком
  • Цукор - За смаком
полуниця з вафель - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
полуниця з вафель - фото крок 2
Помістіть вафлі в блендер.
полуниця з вафель - фото крок 3
Подрібніть в крихту.
полуниця з вафель - фото крок 4
Перекладіть вафельну крихту в чашу, додайте сметану.
полуниця з вафель - фото крок 5
Замісити м'яке, пластичну масу. Вона не повинна кришитися і бути сильно рідкої.
полуниця з вафель - фото крок 6
З маси сформуйте "ягідки" .
полуниця з вафель - фото крок 7
У соку буряка умочіть кожну "ягідку" . За допомогою ложки перевертайте і поливайте соком, щоб заготовки забарвилися.
полуниця з вафель - фото крок 8
Змішайте невелику кількість кунжуту і цукрового піску. Обваляйте "ягідки" в суміші насіння з цукром.
полуниця з вафель - фото крок 9
З мармеладу виріжте "листочки" .
полуниця з вафель - фото крок 10
Закінчите оформлення полунички.
полуниця з вафель - фото крок 11
Десерт можна подавати відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти