Рецепт Тріска з гарніром фото

Тріска з гарніром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви

А ви знали, що тріска - це не конкретна риба, а цілий вид? Вони можуть виростати до 2-х метрів в довжину. Філе містить багато корисного білка, жиру і мінералів. Внести її в раціон просто необхідно.

Тим більше, що біле філе ситне, має мало кісток, та й обсмажити його швидко. Багато рецептів підходять для правильного харчування. А для початку вам належить дізнатися про те, як приготувати тріску з гарніром. Найкраще для цього підійде рис, в нашому варіанті - різотто. М'яка текстура і вершковий смак поєднуються ідеально.

  • Мал - 200 грам
  • Горошок - 100 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Філе тріски - 450 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Біле вино - 200 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 700 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
тріска з гарніром - фото крок 1
Гриби промийте і наріжте середніми шматочками. Потім обсмажте їх в олії до золотистої скоринки.
тріска з гарніром - фото крок 2
В іншій сковороді на розігрітій олії обсмажте подрібнену цибулю до м'якості. Потім до нього додайте рис для різотто. Обсмажте інгредієнти, помішуючи, до м'якості рису.
тріска з гарніром - фото крок 3
Далі влийте вино. Коли воно випарується, додайте 1/4 бульйону. Він вбереться, потім влийте ще. Мал повинен бути майже готовий. Потім додайте гриби.
тріска з гарніром - фото крок 4
В різотто додайте горошок і натріть дрібно пармезан. Гасіть його ще пару хвилин, перемішавши.
тріска з гарніром - фото крок 5
Тим часом філе розріжте на 4 шматочка. Змастіть їх сіллю і перцем. Потім обсмажте тріску до готовності в олії з обох сторін.
тріска з гарніром - фото крок 6
Подавайте тріску, уклавши її на гарнір і полив соком лимона. Смачного!

Схожі рецепти