Тріска з гарніром
(покроковий рецепт з фото)
А ви знали, що тріска - це не конкретна риба, а цілий вид? Вони можуть виростати до 2-х метрів в довжину. Філе містить багато корисного білка, жиру і мінералів. Внести її в раціон просто необхідно.
Тим більше, що біле філе ситне, має мало кісток, та й обсмажити його швидко. Багато рецептів підходять для правильного харчування. А для початку вам належить дізнатися про те, як приготувати тріску з гарніром. Найкраще для цього підійде рис, в нашому варіанті - різотто. М'яка текстура і вершковий смак поєднуються ідеально.
- Мал - 200 грам
- Горошок - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Філе тріски - 450 грам
- Пармезан - 50 грам
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Курячий бульйон - 700 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Гриби промийте і наріжте середніми шматочками. Потім обсмажте їх в олії до золотистої скоринки.
В іншій сковороді на розігрітій олії обсмажте подрібнену цибулю до м'якості. Потім до нього додайте рис для різотто. Обсмажте інгредієнти, помішуючи, до м'якості рису.
Далі влийте вино. Коли воно випарується, додайте 1/4 бульйону. Він вбереться, потім влийте ще. Мал повинен бути майже готовий. Потім додайте гриби.
В різотто додайте горошок і натріть дрібно пармезан. Гасіть його ще пару хвилин, перемішавши.
Тим часом філе розріжте на 4 шматочка. Змастіть їх сіллю і перцем. Потім обсмажте тріску до готовності в олії з обох сторін.
Подавайте тріску, уклавши її на гарнір і полив соком лимона. Смачного!