Трикутники з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете спекти щось швидке до чаю, пропоную вам спробувати ці найніжніші сирні трикутники з повидлом. Зовсім простий, але дуже вдалий рецепт. Від такої випічки ніхто не відязикаться!
Опис приготування:
Приготувати такі трикутники можна навіть на сніданок, замісивши тісто заздалегідь. Тісто виходить дуже ніжним і насичено сирним, так що прекрасно поєднується з солодким повидлом. Що саме використовувати в начинку, залежить від ваших смакових уподобань.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Povidlo - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
Підготуйте інгредієнти.
М'яке вершкове масло з'єднайте з сиром і розітріть.
Невеликими порціями додавайте просіяне борошно. Тісто має вийти м'яким, Не забиваєш його борошном.
Коли тісто готове, приберіть його в холодильник на 30 хвилин, прикривши плівкою.
Після розкачайте пласт тіста і наріжте квадратами.
Викладіть повидло.
І поверніть трикутником. Щільно защипніть краю.
Викладіть заготовки у жароміцних форму або на деко, застелене пергаментом. При температурі 180 градусів запікайте трикутники до рум'яності близько 20-25 хвилин.
Готові трикутники з повидлом трохи остудіть, присипте за бажанням цукровою пудрою і подавайте до столу.
Приємного чаювання!