Трикутники з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
З лаваша можна приготувати безліч смачних і простих страв, наприклад - апетитні трикутники з лаваша з грибами, картопляним пюре і томатами. Блюдо підійде в якості легкого обіду або вечері.
Опис приготування:
Обсмажте гриби з зеленою цибулею, потім змішайте їх з картопляним пюре і яйцем. Лаваш розрізати на квадрати розміром 15 × 15 см. На кожен квадрат викладаємо начинку + томатний соус + колечка помідорів. Складіть квадрати навпіл, щоб вийшли трикутники. Обсмажуємо трикутники з лаваша на рослинній олії до золотистої скоринки. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Картопляне пюре - 200 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Соус томатний - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Печериці промийте і наріжте невеликими пластинками. Обсмажте гриби з подрібненою зеленою цибулею на олії. Сіль і перець за смаком.
До готового картопляного пюре додайте яйце і обсмажені з цибулею гриби. Все перемішайте.
Змочіть лаваш водою і поріжте на порційні квадрати. На кожен квадрат викладаємо начинку, томатний соус і помідори, порізані кільцями.
Складаємо квадрати навпіл, щоб вийшли трикутники. Злегка придавлюємо рукою.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому трикутники.
Смажимо на повільному вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
Смачного!