Традиційний штоллен на Різдво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційний різдвяний штоллен - обов'язковий атрибут святкування Різдва. Різдвяна випічка завжди дуже ароматна, з великою кількістю сухофруктів. А у мене ще й з джемом"Махеев'" !
Опис приготування:
Сирний штоллен на Різдво з великою кількістю родзинок, цукатів і горіхів, з легкою кислинкою ароматного лимонного джему"Махеев'" … Обов'язково спечіть його на Різдво, і в Ваш будинок разом з пряними ароматами цієї випічки увійде дух Різдва!
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Сир - 300 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Горіхи - 50 грам
- Родзинки - 100 грам
- Цукати - 100 грам
- Джем лимонний - 4 Ст. Ложки("Махеев' & Quot; )
Горіхи порубати.
Ізюм та цукати помийте і замочіть в гарячій воді.
Змішайте сир з м'яким маслом (100 г), додайте цукор.
Додайте віджаті цукати і родзинки, горіхи.
Додайте 2 ст.Л. limonnogo Джемма "MaheevA & Quot; . Я часто користуюся продукцією"Махеев'" , т. До. Вона зроблена і натуральних інгредієнтів і має високі смакові якості.
Додайте яйця.
Потім борошно - з розпушувачем, замісіть тісто. Сформуйте штоллен.
Зробіть з фольги високі бортики, інвест Tuda Stoll.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Теплий штоллен змастіть вершковим маслом і лимонним джемом.
Теплий штоллен змастіть вершковим маслом і лимонним джемом.
Трохи остудіть і посипте цукровою пудрою! Смачного! І Счастлвого Різдва!