Рецепт Традиційний штоллен на Різдво фото

Традиційний штоллен на Різдво
(покроковий рецепт з фото)

Шотландська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка

Традиційний різдвяний штоллен - обов'язковий атрибут святкування Різдва. Різдвяна випічка завжди дуже ароматна, з великою кількістю сухофруктів. А у мене ще й з джемом "махеев'"!

Сирний штоллен на Різдво з великою кількістю родзинок, цукатів і горіхів, з легкою кислинкою ароматного лимонного джему "махеев'" … Обов'язково спечіть його на Різдво, і в Ваш будинок разом з пряними ароматами цієї випічки увійде дух Різдва!

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Сир - 300 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Горіхи - 50 грам
  • Родзинки - 100 грам
  • Цукати - 100 грам
  • Джем лимонний - 4 Ст. Ложки( "махеев' ")
традиційний штоллен на Різдво - фото крок 1
Горіхи порубати.
традиційний штоллен на Різдво - фото крок 2
Ізюм та цукати помийте і замочіть в гарячій воді.
традиційний штоллен на Різдво - фото крок 3
Змішайте сир з м'яким маслом (100 г), додайте цукор.
традиційний штоллен на Різдво - фото крок 4
Додайте віджаті цукати і родзинки, горіхи.

Схожі рецепти