Рецепт Традиційний різдвяний штоллен фото

Традиційний різдвяний штоллен
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Фрукти, Сухофрукти
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Різдво
Випічка, Солодке

Традиційний різдвяний штоллен - обов'язковий атрибут святкування Різдва. Різдвяна випічка завжди дуже ароматна, з великою кількістю сухофруктів. А у мене ще й з джемом!

Сирний штоллен на Різдво з великою кількістю родзинок, цукатів і горіхів, з легкою кислинкою ароматного лимонного джему "махеев'" … Обов'язково спечіть його на Різдво, і в Ваш будинок разом з пряними ароматами цієї випічки увійде дух Різдва!

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Сир - 300 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Горіхи - 50 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Цукати - 100 грам
  • Джем лимонний "махеев'" - 4 Ст. Ложки
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 1
Горіхи порубати.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 2
Ізюм та цукати помийте і замочіть в гарячій воді.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 3
Змішайте сир з м'яким маслом (100 г), додайте цукор.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 4
Додайте віджаті цукати і родзинки, горіхи.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 5
Додайте 2 ст.Л. limonnogo варення і яйця.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 6
Потім додайте борошно з розпушувачем, замісіть тісто. Сформуйте штоллен.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 7
Зробіть з фольги високі бортики, інвест Tuda Stoll.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 8
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Теплий штоллен змастіть вершковим маслом і лимонним джемом.
традиційний різдвяний штоллен - фото крок 9
Трохи остудіть і посипте цукровою пудрою! Смачного! І Щасливого Різдва!

Схожі рецепти