Рецепт Традиційний мінестроне фото

Традиційний мінестроне
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Мінестроне
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Минестроне це традиційний італійський суп. Суп із суміші овочів, його дуже просто зробити, але підготовка всіх овочів займає багато часу.


Кількість порцій: 6
  • Біла квасоля - 200 грам
  • Горох - 200 грам
  • Свіжа цибуля - 4 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Зелена квасоля - 200 грам
  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Буряк - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Зелена спаржа - 200 грам
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Вода - 2 L
  • Кубики курячого бульйону - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
традиційний мінестроне - фото крок 1
За день до цього білу квасолю замочити на ніч. Очистити горох. Нарізати помідори і свіжий лук.
традиційний мінестроне - фото крок 2
Зелену квасолю нарізати на шматочки.
традиційний мінестроне - фото крок 3
Кабачки, морква, ріпу і картоплю нарізати на дрібні шматочки.
традиційний мінестроне - фото крок 4
Спаржу нарізати і трохи поварити в підсоленій воді.
традиційний мінестроне - фото крок 5
Відварити білу квасолю в солоній воді, але щоб вона не розварилася. Злити.
традиційний мінестроне - фото крок 6
Розігріти оливкову олію у великій каструлі, додати цибулю, сіль, перець, обсмажити протягом хвилини. Додати ріпу, моркву і картоплю. Добре перемішати.

Додати кабачки, квасоля, зелену квасолю і спаржу. Добре перемішати і смажити протягом 5 хвилин, помішуючи час від часу.

Це попереднє приготування овочів в олії важливо для додання аромату минестроне.

традиційний мінестроне - фото крок 7
Додати 2 літра води і курячі кубики. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і залишити варити, поки всі овочі добре приготуються.
традиційний мінестроне - фото крок 8
Потім додати помідори і залишити варити ще 10 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти