Традиційний мінестроне

Традиційний мінестроне
Час приготування: 15 г. 0 хв.
Минестроне це традиційний італійський суп. Суп із суміші овочів, його дуже просто зробити, але підготовка всіх овочів займає багато часу.


кількість порцій: 6
  • біла квасоля— 200 грам
  • горох— 200 грам
  • свіжа цибуля— 4 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • Зелена квасоля— 200 грам
  • кабачки— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • буряк— 2 штуки
  • картопля— 2 штуки
  • зелена спаржа— 200 грам
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • вода— 2 L
  • кубики курячого бульйону— 2 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
традиційний мінестроне - фото крок 1 За день до цього білу квасолю замочити на ніч. Очистити горох. Нарізати помідори і свіжий лук.

традиційний мінестроне - фото крок 2 Зелену квасолю нарізати на шматочки.

традиційний мінестроне - фото крок 3 кабачки, морква, ріпу і картоплю нарізати на дрібні шматочки.

традиційний мінестроне - фото крок 4 Спаржу нарізати і трохи поварити в підсоленій воді.

традиційний мінестроне - фото крок 5 Відварити білу квасолю в солоній воді, але щоб вона не розварилася. злити.

традиційний мінестроне - фото крок 6 Розігріти оливкову олію у великій каструлі, додати цибулю, сіль, перець, обсмажити протягом хвилини. Додати ріпу, моркву і картоплю. Добре перемішати.

Додати кабачки, квасоля, зелену квасолю і спаржу. Добре перемішати і смажити протягом 5 хвилин, помішуючи час від часу.

Це попереднє приготування овочів в олії важливо для додання аромату минестроне.

традиційний мінестроне - фото крок 7 Додати 2 літра води і курячі кубики. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і залишити варити, поки всі овочі добре приготуються.

традиційний мінестроне - фото крок 8 Потім додати помідори і залишити варити ще 10 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти

Мінестроне. італійський суп

Мінестроне. італійський суп

Минестроне - найпопулярніший суп, народжений в Італії. Він настільки асоціюється з першими стравами, що за межами країни, кажучи «італійський суп», безсумнівно, мають на увазі минестроне. опис приготування: Чудовий італійський овочевий суп мінестроне стане чудовою прикрасою вашого столу. У мин...

читати далі
Мінестроне (суп з овочів)

Мінестроне (суп з овочів)

Хочете зробити овочевий італійський суп? Тоді для вас рецепт найпопулярнішого з усіх, як приготувати «Минестроне» (суп з овочів). Його можна зробити з додаванням макаронів і рису або без них. опис приготування: Цей суп є таким же символом італійської кухні, як паста або піца. Робиться він з ве...

читати далі
Суп «Мінестроне» з броколі

Суп «Мінестроне» з броколі

Класичний італійський густий суп з різноманітності свіжих овочів. Рекомендую ознайомитися з варіантом, як приготувати суп "; Минестроне" з броколі. Він легкий, низькокалорійний і вегетаріанський. опис приготування: Минестроне - найпопулярніший суп, народжений в Італії. Він настільки асоціюєтьс...

читати далі
Суп «Мінестроне»

Суп «Мінестроне»

Минестроне - це відоме блюдо італійської кухні. Воно являє собою густий і насичений овочевий суп, схожий на рагу. Чим більше овочів будемо використовувати, тим смачніше буде супчик. готуємо! опис приготування: Цей густий суп, більше схожий на наше овочеве рагу, дуже популярний в Італії. Суворо...

читати далі
Хворост традиційний

Хворост традиційний

Рецепт приготування хмизу. У процесі приготування хмиз по даним рецептом виходить незрівнянно ніжним, хрустким, повітряним і легким. опис приготування: Для приготування хмизу по даним рецептом, нам знадобиться трохи молока, пшеничне борошно, яйця і цукор. При смаженні тісто таких виробів не вб...

читати далі