Тортик простий
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати тортик простий? Для нього не потрібно використовувати дорогі продукти, довго замішувати тісто або підлягає наполягати креми. Все робиться неймовірно просто і легко.
В основі приготування такого тортика - звичайний бісквіт, який випікаю в мультиварці, а потім розрізаю на коржі і Перемащуємо їх сметанним кремом. Замість крему можна використовувати варення (джем). В ідеалі такого тортика треба постояти кілька годин, щоб крем просяк коржі, але у мене на це не вистачає часу, тому просто щедро змащую все коржі сметанним кремом.
- Яйце - 6 штук
- Цукровий пісок - 3 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Ваніль - За смаком
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком
- Крем - 300 грам
1. Яйця мою і поділяю на білки і жовтки.
2. До білків додаю один стакан цукрового піску і міксером перемішую до розчинення цукрових крупинок.
3. Другий стакан цукру додаю в жовтки і збиваю до утворення білої маси.
4. У миску до білків вливаю збиті жовтки.
5. Гарненько перемішую яєчну масу, щоб перемішалися всі складові.
6. Борошно просівають і всипав до рідких складових, додаю трохи ванілі і розпушувач.
7. Ретельно перемішую тісто, щоб не залишалося грудочок. Чашу мультиварки змащую вершковим маслом і вливаю приготоване тісто. Закриваю кришку і встановлюю програму «Випічка» і час 1 час.
8. Тим часом готую крем: змішую сметану з рештою склянкою цукру, збиваю міксером до однорідної і густої маси.
9. Після закінчення програми дістаю бісквіт і остуджують його при кімнатній температурі.
10. Розрізаю його гострим ножем на 4 коржа, кожен щедро промазують приготованим кремом. Якщо є можливість, то наполягаю торт, але у мене не було часу.