Простий тортик
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальникам швидких десертів без особливого клопоту хочу запропонувати дуже класну ідею, як приготувати простий тортик без випічки. Це чудовий варіант на швидку руку для ласунів і зайнятих господинь!
Готується цей десерт з мінімумом інгредієнтів і всього за якихось 15 хвилин. Правда, щоб тортик як слід просочився, його краще відправити на півгодинки в холодильник перед подачею на стіл. В даному випадку в якості основи використовується ванільне печиво "орео", але ви можете взяти абсолютно будь-який, яке вам подобається. Крім того, в такий торт ви завжди можете додати горішки, сухофрукти, цукати та інші інгредієнти, які є під рукою.
- Печиво - 500 грам
- Вершки для збивання - 200 мілілітрів
- Крем-сир - 200 грам (або сир)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком
1. Візьміть печиво, помістіть його в пакет.
2. За допомогою качалки або молоточка подрібніть в крихту.
3. Крем-сир або сир з'єднайте з цукром і збийте до однорідності. Для аромату додайте ванільний цукор.
4. Окремо збийте до щільних піків вершки. Додайте їх в крем-сир і перемішайте. Усе, крем для торта готовий.
5. Візьміть частина крихти, викладіть її на тарілку, формуючи таким чином тонкий корж.
6. Викладіть зверху крем, акуратно розподіляючи його ложкою.
7. Таким же чином зберіть торт до закінчення всіх інгредієнтів. Частина крихти залиште для присипки десерту зверху.
8. Акуратно накрийте готовий тортик плівкою і приберіть його в холодильник на півгодинки.
9. Перед подачею можна прикрасити тортик горішками, шматочками шоколаду або желейними цукерками, наприклад.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!