Рецепт Торт з печива «Ювілейне» без випічки фото

Торт з печива «Ювілейне» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Маскарпоне
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти, Без випічки

Для ледарів, які люблять солодке, але не хочуть багато часу проводити на кухні, є вихід - торт з печива "ювілейне" без випічки. Рекомендую всім господиням на замітку цей простий десерт!

Такий десерт для ледачих виходить дуже смачним, його не соромно і гостям подати. Для приготування торта з печива "ювілейне" без випічки ви можете взяти не тільки печиво цієї марки, але, в принципі, будь-яке інше. Головне, щоб воно було пісочним, хрустким і розсипчастим. До речі, можете маскарпоне замінити на більш дешеву сирну масу, вершки раджу брати жирністю не менше 33%.

  • Печиво - 200-300 грам
  • Маскарпоне - 200 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Кава розчинна - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Горіхи, шоколад - За смаком
торт з печива
Збийте до отримання густої і однорідної маси вершки, маскарпоне і цукрову пудру.
торт з печива
Збивати крем треба довго, хвилин 10.
торт з печива
Підготуйте форму для торта. Розведіть кави, дайте йому охолонути. Умочуйте печиво в каві, але тільки з одного боку. Сухий викладіть вниз по формі.
торт з печива
Змастіть шар кремом. І повторіть шари, поки печиво і крем не закінчаться.
торт з печива
Зверху змастіть кремом. Надішліть торт в холодильник на пару годин для просочення.
торт з печива
Готовий торт з печива "ювілейне" без випічки можете прикрасити шоколадною крихтою, горішками або ягодами (всім, чого ваша душа забажає)!
торт з печива
Приємного чаювання!

Схожі рецепти