Торт з печива «Ювілейне» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Для ледарів, які люблять солодке, але не хочуть багато часу проводити на кухні, є вихід - торт з печива "ювілейне" без випічки. Рекомендую всім господиням на замітку цей простий десерт!
Такий десерт для ледачих виходить дуже смачним, його не соромно і гостям подати. Для приготування торта з печива "ювілейне" без випічки ви можете взяти не тільки печиво цієї марки, але, в принципі, будь-яке інше. Головне, щоб воно було пісочним, хрустким і розсипчастим. До речі, можете маскарпоне замінити на більш дешеву сирну масу, вершки раджу брати жирністю не менше 33%.
- Печиво - 200-300 грам
- Маскарпоне - 200 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Кава розчинна - 4 Ст. Ложки
- Вода - 300 мілілітрів
- Горіхи, шоколад - За смаком
Збийте до отримання густої і однорідної маси вершки, маскарпоне і цукрову пудру.
Збивати крем треба довго, хвилин 10.
Підготуйте форму для торта. Розведіть кави, дайте йому охолонути. Умочуйте печиво в каві, але тільки з одного боку. Сухий викладіть вниз по формі.
Змастіть шар кремом. І повторіть шари, поки печиво і крем не закінчаться.
Зверху змастіть кремом. Надішліть торт в холодильник на пару годин для просочення.
Готовий торт з печива "ювілейне" без випічки можете прикрасити шоколадною крихтою, горішками або ягодами (всім, чого ваша душа забажає)!
Приємного чаювання!