Рецепт Печиво ювілейне фото

Печиво ювілейне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготувати печиво ювілейне в домашніх умовах по ГОСТу можна за цим рецептом. Рецепт цього печива простий і готується воно не довше 2 годин. Це печиво можна їсти з маслом і будь-якими напоями

Опис приготування:

Їли ви думаєте, що приготувати печиво за ГОСТом складно, то це не так. Так, печиво ювілейне в домашніх умовах готується менш, чим за 2 годину. Таке печиво виходить схоже на пісочне і таке ж ніжне.

  • Борошно - 600 грам
  • Крохмаль - 50 грам
  • Цукрова пудра - 180 грам
  • Сироп - 25 грам
  • Маргарин - 250 грам
  • Молоко - 20 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
печиво ювілейне - фото крок 1
1. Змішуємо маргарин з цукром. Маргарин краще натерти на тертці і розтерти з цукром. Додаємо всі інші інгредієнти і замішуємо тісто. Розкачуємо пласт товщиною не більше 5 мм.
печиво ювілейне - фото крок 2
2. Беремо форму і вирізаємо печиво.
печиво ювілейне - фото крок 3
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів, після чого відправляємо деко з печивом в духовку на 15-20 хвилин.
печиво ювілейне - фото крок 4
4. Нехай печиво охолоне, потім подайте його до столу. Смачного!

Схожі рецепти