Печиво ювілейне
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати печиво ювілейне в домашніх умовах по ГОСТу можна за цим рецептом. Рецепт цього печива простий і готується воно не довше 2 годин. Це печиво можна їсти з маслом і будь-якими напоями
Їли ви думаєте, що приготувати печиво за ГОСТом складно, то це не так. Так, печиво ювілейне в домашніх умовах готується менш, чим за 2 годину. Таке печиво виходить схоже на пісочне і таке ж ніжне.
- Борошно - 600 грам
- Крохмаль - 50 грам
- Цукрова пудра - 180 грам
- Сироп - 25 грам
- Маргарин - 250 грам
- Молоко - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Змішуємо маргарин з цукром. Маргарин краще натерти на тертці і розтерти з цукром. Додаємо всі інші інгредієнти і замішуємо тісто. Розкачуємо пласт товщиною не більше 5 мм.
2. Беремо форму і вирізаємо печиво.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів, після чого відправляємо деко з печивом в духовку на 15-20 хвилин.
4. Нехай печиво охолоне, потім подайте його до столу. Смачного!