Торт з медом
(покроковий рецепт з фото)
Читайте, запам'ятовуйте, а краще записуйте як приготувати торт з медом. Незвичайно ошатний, супер смачний, відносно швидкий і безумовно простий рецепт справжнього торта-медовика.
Готовий торт залиште просочуватися в холодильнику протягом 3-4 годин, але краще на ніч, так коржі стануть ніжними і м'якими. За вашим бажанням, ви можете додати в торт горіхи, Коран, родзинки, кунжут, насіння або шоколад. Для цього при формуванні торта посипайте вашої улюбленої начинкою крем. І можете не переживати з приводу того, просочиться чи ваш торт. Рецепт побудований з цим урахуванням - коржі супер тонкі, а крем нереально смачний і густий. Поверх прикрасьте торт павутинкою з шоколаду.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Молоко - 500 грам
- Цукор - 400 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Крем - 500 грам
- Вершкове масло - 350 грам
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 10 грам
У каструлю вбийте 2 яйця, всипте 200 грам цукру, додайте мед.
Поставте на водяну баню грітися всі інгредієнти, злегка помішуючи віночком.
Поставте на водяну баню грітися всі інгредієнти, злегка помішуючи віночком.
Додайте 100 грам вершкового масла і соду. Масу перемішайте до однорідного стану.
Продовжуйте гріти на водяній бані, але суміш вже помішувати не потрібно.
Суміш повинна збільшитися в обсязі і придбати злегка золотистий колір.
Зніміть каструлю з вогню і всипте просіяне борошно невеликими порціями, помішуйте ложкою, так як тісто буде гаряче.
Вимішайте добре тісто до в'язкого стану.
Накрийте його харчовою плівкою і залиште на
30-40 хвилин.
Накрийте його харчовою плівкою і залиште на
30-40 хвилин.
У каструлю влийте молоко і нагрівайте його до гарячого стану.
Додайте залишилися яйця і цукор, ванільний цукор і 3 ст. Ложки борошна. Поставте на вогонь доведіть до кипіння, безперервно помішуючи, до загустіння.
У готовий крем покладіть розм'якшене вершкове масло і збийте його віночком.
Розділити тісто 8-10 частин, розкачайте качалкою корж максимально тонко.
Випікайте коржі в розігрітій духовці до 180 градусів, до красивого золотистого кольору.
Краєчки коржів обріжте за допомогою плоскої тарілки, коли коржі ще гарячі.
Збирайте торт, змащуючи кожен корж рясно кремом.
Обрізки від коржів подрібніть в крихту за допомогою блендера і прикрасьте торт. Приємного чаювання!