Рецепт Торт із заварного тесту з медом фото

Торт із заварного тесту з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Заварне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Заварне тісто для торта дуже рідко готують в домашніх умовах, хоча в цьому немає нічого складного. Рекомендую один раз спробувати і навчитися, адже це може стати в нагоді вам в майбутньому. Смачно!

Приготуємо торт з заварного тіста з медом в домашніх умовах. Цей витончений і ніжний тортик несе більше естетичну і виставкову функцію, ніж практичну. Такими тортами прикрашають різноманітні святкові заходи: весілля, корпоративи, вечірки, фуршети і т.Д. Вдалого приготування!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Вершки збиті - 200 грам
  • Вишні - За смаком (з варення)
  • Цукрова пудра - За смаком
торт із заварного тесту з медом - фото крок 1
У сотейнику нагріваємо стакан холодної води, додаємо в нього цукор і масло, порізане кубиками. На повільному вогні кип'ятимо масу, поки масло повністю не розчиниться. Поступово засипаємо просіяне борошно.
торт із заварного тесту з медом - фото крок 2
Ретельно перемішуємо масу лопаткою, потім знімаємо її з вогню. Продовжуйте перемішувати, щоб не було грудочок.
торт із заварного тесту з медом - фото крок 3
Остудіть тісто (воно повинно бути теплим) і vbeyte яйця (по одному). Кожне яйце ретельно втручаємося в тісто.
торт із заварного тесту з медом - фото крок 4
Застеліть деко папером для випічки. Дрю на папері Krug, це легко зробити за допомогою тарілки. Викладіть на нього половину тесту. Випікайте корж в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів. Таким же чином випікаємо і другий корж.
торт із заварного тесту з медом - фото крок 5
Із залишків тіста випікаємо невеликі еклери для прикраси торта. За допомогою кондитерського мішка видавлюємо тісто на деко. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 190 градусів.
торт із заварного тесту з медом - фото крок 6
Нижній корж посипаємо цукровою пудрою. Викладаємо на нього солодкі вишні з варення і збиті вершки (з повітряних куль). Зверху кладемо ще один корж, потім - знову вишня і вершки. Композицію завершують еклерчікі, присипані цукровою пудрою. Перед подачею на стіл помістіть торт в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти