Торт із заварного тесту з медом
(покроковий рецепт з фото)
Заварне тісто для торта дуже рідко готують в домашніх умовах, хоча в цьому немає нічого складного. Рекомендую один раз спробувати і навчитися, адже це може стати в нагоді вам в майбутньому. Смачно!
Приготуємо торт з заварного тіста з медом в домашніх умовах. Цей витончений і ніжний тортик несе більше естетичну і виставкову функцію, ніж практичну. Такими тортами прикрашають різноманітні святкові заходи: весілля, корпоративи, вечірки, фуршети і т.Д. Вдалого приготування!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 щіпка
- Вершки збиті - 200 грам
- Вишні - За смаком (з варення)
- Цукрова пудра - За смаком
У сотейнику нагріваємо стакан холодної води, додаємо в нього цукор і масло, порізане кубиками. На повільному вогні кип'ятимо масу, поки масло повністю не розчиниться. Поступово засипаємо просіяне борошно.
Ретельно перемішуємо масу лопаткою, потім знімаємо її з вогню. Продовжуйте перемішувати, щоб не було грудочок.
Остудіть тісто (воно повинно бути теплим) і vbeyte яйця (по одному). Кожне яйце ретельно втручаємося в тісто.
Застеліть деко папером для випічки. Дрю на папері Krug, це легко зробити за допомогою тарілки. Викладіть на нього половину тесту. Випікайте корж в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів. Таким же чином випікаємо і другий корж.
Із залишків тіста випікаємо невеликі еклери для прикраси торта. За допомогою кондитерського мішка видавлюємо тісто на деко. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 190 градусів.
Нижній корж посипаємо цукровою пудрою. Викладаємо на нього солодкі вишні з варення і збиті вершки (з повітряних куль). Зверху кладемо ще один корж, потім - знову вишня і вершки. Композицію завершують еклерчікі, присипані цукровою пудрою. Перед подачею на стіл помістіть торт в холодильник. Смачного!