Рецепт Торт з малиною (простий рецепт) фото

Торт з малиною (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Малина
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати смачний торт з малиною і сиром по простому рецептом. Цей торт відмінно виглядатиме як на повсякденному, так і на святковому столі.

Опис приготування:

Торт виходить дуже ніжний! Легка кислинка малини відмінно підкреслює сирну масу. Обсмажені горіхи надають легкий, дуже доречний пікантний смак. Спробуйте, все дуже просто!

  • Сир - 400 грам
  • Шоколад чорний - 30 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Желатин - 7 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вершки 33% - 125 мілілітрів
  • Малина - 300 грам
  • Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Очищений мигдаль - 1, 5 склянки
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Мигдальні пластівці - 100 грам
  • Сіль - щіпка
1
Починаємо приготування мигдального торта з малиною з того, що перемелює мигдаль в борошно. На розпечену сковороду відправляємо вершкове масло, на якому обсмажуємо подрібнені горіхи до золотистого. На це у вас піде приблизно 7 хвилин.
2
Тепер змішуємо мигдалеву суміш з шоколадом, сіллю і цукром таким чином, щоб шоколад повністю розтопився. Ретельно все перемішуємо. Викладаємо тісто у форму для випікання. Масу разравниваем по всій поверхні форми і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
3
Желатин заливаємо теплою водою і залишаємо на 20 хвилин. Сир і сметану збиваємо з ваніліном, цукром і вершковим сиром до отримання однорідної маси. Желатин розчиняємо на водяній бані і додаємо його в сирну масу. Акуратно все перемішуємо, потім додаємо попередньо збиті вершки. Масу відправляємо в форму в холодильник на одну годину.
4
Малину размораживаем за потребою і протираємо через сито. Далі її необхідно помістити в сотейник з крохмалем і цукром і варити до тих пір, поки вона не почне густіти. Малину охолоджуємо і викладаємо її на торт. Прикрашаємо тортик мигдальними пластівцями і свіжою малиною.
5
Торт з малиною готовий до вживання, смачного! Прекрасно підійде як частування до чаю.

Схожі рецепти