Рецепт Йогуртовий торт з малиною фото

Йогуртовий торт з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Я неможлива ласун! Не знаю, як побороти цю непереборну пристрасть до солодкого! Однак я знайшла спосіб не набирати зайві кілограми. А тому розповім, як приготувати йогуртовий торт з малиною!

Опис приготування:

Останнім часом я стала все більше любити домашні йогуртові торти. Це прекрасний спосіб поїсти солоденького і залишитися з хорошою фігурою. Звичайно, і в йогуртових тортах містяться калорії… Але не в такій кількості, як в інших різновидах!

Малинку я безумно люблю, тому найшло натхнення змайструвати цей тортик!

  • Печиво пісочне - 200 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Згущене молоко - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 грам(33-35%)
  • Натуральний йогурт - 250 грам(5-8%)
  • Цукор - 70 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 12 грам
  • Вода кип'ячена - 0, 5 склянки
  • Банан - 1 штука
  • Персики консервовані - 70 грам
  • Малина - 200 грам
  • Мигдальні пелюстки - 2 Ст. Ложки
йогуртовий торт з малиною - фото крок 1
Пісочне печиво пропускаємо через м'ясорубку або комбайн. Також можна розім'яти його вручну. В отриману крихту викладаємо вершкове масло зі згущеним молоком.
йогуртовий торт з малиною - фото крок 2
Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на півгодинки. Він повинен гарненько набрякнути і збільшитися вдвічі, а то і втричі.
йогуртовий торт з малиною - фото крок 3
Масу з печива перемішуємо до однорідності. Викладаємо на неї порізаний банан. Прибираємо в холодильник.
йогуртовий торт з малиною - фото крок 4
Збиваємо вершки з цукром. Додаємо до них порізані персики, малину, натуральний йогурт, сік лимона і розтоплений желатин.
йогуртовий торт з малиною - фото крок 5
Перемішуємо вершково-фруктову масу і заливаємо нею наше підставу з печива. Тортик накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на ніч. По ранку прикрашаємо торт мигдалем і ягодою. Смачного!

Схожі рецепти