Йогуртовий торт з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Я неможлива ласун! Не знаю, як побороти цю непереборну пристрасть до солодкого! Однак я знайшла спосіб не набирати зайві кілограми. А тому розповім, як приготувати йогуртовий торт з малиною!
Останнім часом я стала все більше любити домашні йогуртові торти. Це прекрасний спосіб поїсти солоденького і залишитися з хорошою фігурою. Звичайно, і в йогуртових тортах містяться калорії… Але не в такій кількості, як в інших різновидах!
Малинку я безумно люблю, тому найшло натхнення змайструвати цей тортик!
- Печиво пісочне - 200 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Згущене молоко - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 200 грам(33-35%)
- Натуральний йогурт - 250 грам(5-8%)
- Цукор - 70 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 12 грам
- Вода кип'ячена - 0, 5 склянки
- Банан - 1 штука
- Персики консервовані - 70 грам
- Малина - 200 грам
- Мигдальні пелюстки - 2 Ст. Ложки
Пісочне печиво пропускаємо через м'ясорубку або комбайн. Також можна розім'яти його вручну. В отриману крихту викладаємо вершкове масло зі згущеним молоком.
Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на півгодинки. Він повинен гарненько набрякнути і збільшитися вдвічі, а то і втричі.
Масу з печива перемішуємо до однорідності. Викладаємо на неї порізаний банан. Прибираємо в холодильник.
Збиваємо вершки з цукром. Додаємо до них порізані персики, малину, натуральний йогурт, сік лимона і розтоплений желатин.
Перемішуємо вершково-фруктову масу і заливаємо нею наше підставу з печива. Тортик накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на ніч. По ранку прикрашаємо торт мигдалем і ягодою. Смачного!