Пиріг з малиною простий
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ароматний і дуже ніжний пиріг безсумнівно порадує ваших рідних чи гостей. Та й вас він порадує нітрохи не менше, адже клопоту з його приготуванням практично ніяких. Будете піч часто!
Відмінний ароматний і дуже смачний пиріг спекти дійсно дуже просто. Процес приготування тіста швидкий, воно виходить завжди, повірте. Цей пиріг можна пекти як зі свіжої, так і з замороженої малиною. Якщо у вас заморожені ягоди, для цього пирога їх розморожувати не треба. Розповідаю, як приготувати пиріг з малиною простий.
- Малина - 250-300 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 0, 5-0, 7 склянки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Викладаємо в миску м'яке вершкове масло і цукор і збиваємо міксером.
Додаємо яйця і продовжуємо збивати.
Збиваємо до однорідності і пишності маси.
Додаємо борошно, змішану з розпушувачем і ванільним цукром.
Збиваємо до отримання однорідного тіста. Воно не повинно бути густим, але і не повинно бути занадто рідким. Вийде воно кремоподібним.
Форму для випічки можна взяти близько 26 см. Вистилаємо її пергаментом і виливаємо туди тісто. Розрівнюємо і викладаємо поверх ягоди малини.
І ставимо випікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 35-40.