Пиріг з малиною з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого в приготуванні, хрусткого і дуже смачного листкового пирога з малиною. Мій рецепт стане справжньою знахідкою для тих, хто любить домашню солодку випічку.
Я дуже люблю балувати свою родину солодкої домашньою випічкою з найрізноманітнішими начинками. Зазвичай увечері після ситної вечері я пригощаю рідних ароматним свіжоспеченим пирогом - все в захваті! Сьогодні я поділюся з вами одним з моїх улюблених рецептів, як приготувати пиріг з малиною з листкового тіста. Я люблю використовувати як свіжу малину, так і малинове варення. У кожному разі виходить по-своєму смачно!
- Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
- Варення малинове - 200 грам
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто розморозити, щоб воно добре розкочувалося.
Лист тесту розкачайте тонко, викладіть на деко, застелений папером для випікання. Викладіть консервовану малину.
Накрийте другим листом листкового тіста, зверху змастіть збитим яйцем або жовтком. По всій поверхні зробіть 8-10 проколів виделкою.
Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.