Рецепт Торт з кокосом фото

Торт з кокосом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Вершкове масло
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Простенький, але дуже смачний тортик хочу запропонувати вам на пробу. Любителям випічки з кокосовою стружкою особливо рекомендую. Повітряні коржі, ніжний крем і кокосова нотка. Це приголомшливо!

Опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати торт з кокосом і ягідним джемом.

Це може бути полуниця, малина, смородина, або будь-який інший джем, який вам до душі. Тортик нескладний і при цьому виглядає досить святково. Кількість стружки ви можете варіювати за смаком. Такий десерт стане прикрасою вашого столу, сподобається і дорослим, і діткам.

  • Вершкове масло - 375 грам(175 г - в тісто, 200 г - в вершках)
  • Цукор - 175 грам
  • Борошно - 175 грам
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Яйце - 3 штуки
  • Кокосова стружка - 100 грам (навпіл в тісто і начинку)
  • Цукрова пудра - 400 грам
  • Джем - 5 чайних ложок
торт з кокосом - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися коржами. Духовку дозволите, щоб вона розігрілася до 180 градусів. У глибокій мисці збийте яйця з цукром і вершковим маслом.
торт з кокосом - фото крок 2
2. Додайте просіяне з розпушувачем борошно і 50 грам кокосової стружки. Ретельно все перемішайте.
торт з кокосом - фото крок 3
3. Викладіть тісто в дві жароміцні форми, змащені маслом і відправте в духовку.
торт з кокосом - фото крок 4
4. Для приготування крему збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою.
торт з кокосом - фото крок 5
5. Також в крем можна додати трохи кокосової стружки.
торт з кокосом - фото крок 6
6. Готові коржі остудіть як слід. Якщо зверху утворилася"шапочка" , її краще зрізати. Коржі повинні бути плоскими і однаковими по діаметру.
торт з кокосом - фото крок 7
7. Половину крему розподіліть на один корж. На другий - ягідний джем. Можна присипати дрібкою кокоса. Акуратно зберіть торт так, щоб крем і джем виявилися всередині. Верхній корж змастіть кремом і присипте кокосовою стружкою. Залиште на пару годин перед подачею, щоб тортик просочився.

Схожі рецепти