Рецепт Булочки з кокосом фото

Булочки з кокосом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудово ароматні булочки для любителів кокосової випічки! Соковита начинка надає здобних булочок особливий екзотичний шарм.

Опис приготування:

Чудова пропозиція для любителів кокосового аромату! Пишний м'якуш і солодка поджарістая кокосова начинка складають відмінний дует!

  • Борошно пшеничне - 250 грам (тісто: всі продукти нижче)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Кокосова стружка - 80 грам (начинка: всі продукти нижче)
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
булочки з кокосом - фото крок 1
Просіяне борошно змішайте з цукром, сіллю і сухими дріжджами.
булочки з кокосом - фото крок 2
Додайте яйце, розм'якшене вершкове масло і влийте тепле молоко. Замісити м'яке слухняне тісто. Не біда, якщо воно вийде трохи липким, не варто забивати тісто борошном. Накрийте тісто плівкою і дайте йому підійти удвічі в теплому місці.
булочки з кокосом - фото крок 3
Для начинки змішайте кокосову стружку з розм'якшеним вершковим маслом і цукром, додайте яйце і ретельно перемішайте масу виделкою до однорідності.
булочки з кокосом - фото крок 4
Сформуйте булочки. Я розкачувала тісто частинами в пласти. Кожен пласт щедро змащувала начинкою, потім скручувала пласт тесту в рулет.
булочки з кокосом - фото крок 5
Кожен рулет розрізала на частини. Зробивши надрізи по краях рулетиков, розгортала краю шарами вгору.
булочки з кокосом - фото крок 6
Сфорязикні булочки викладіть на застелений пергаментом деко і дайте расстояться до збільшення обсягу вдвічі. Перед випічкою можна змастити булочки жовтком, змішаним з молоком.
булочки з кокосом - фото крок 7
Підійшли булочки випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20, до рум'яної скоринки. Зніміть булочки з дека і змастіть трохи вершковим маслом, накрийте серветкою.
Подавати булочки смачніше трохи теплими.

Схожі рецепти