Булочки з кокосом
(покроковий рецепт з фото)
Чудово ароматні булочки для любителів кокосової випічки! Соковита начинка надає здобних булочок особливий екзотичний шарм.
Чудова пропозиція для любителів кокосового аромату! Пишний м'якуш і солодка поджарістая кокосова начинка складають відмінний дует!
- Борошно пшеничне - 250 грам (тісто: всі продукти нижче)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - 80 грам (начинка: всі продукти нижче)
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
Просіяне борошно змішайте з цукром, сіллю і сухими дріжджами.
Додайте яйце, розм'якшене вершкове масло і влийте тепле молоко. Замісити м'яке слухняне тісто. Не біда, якщо воно вийде трохи липким, не варто забивати тісто борошном. Накрийте тісто плівкою і дайте йому підійти удвічі в теплому місці.
Для начинки змішайте кокосову стружку з розм'якшеним вершковим маслом і цукром, додайте яйце і ретельно перемішайте масу виделкою до однорідності.
Сформуйте булочки. Я розкачувала тісто частинами в пласти. Кожен пласт щедро змащувала начинкою, потім скручувала пласт тесту в рулет.
Кожен рулет розрізала на частини. Зробивши надрізи по краях рулетиков, розгортала краю шарами вгору.
Сфорязикні булочки викладіть на застелений пергаментом деко і дайте расстояться до збільшення обсягу вдвічі. Перед випічкою можна змастити булочки жовтком, змішаним з молоком.
Підійшли булочки випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20, до рум'яної скоринки. Зніміть булочки з дека і змастіть трохи вершковим маслом, накрийте серветкою.
Подавати булочки смачніше трохи теплими.
Подавати булочки смачніше трохи теплими.