Рецепт Морквяні маффіни з кокосом фото

Морквяні маффіни з кокосом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Солодке, Маффіни

Морква - перевірена часом основа для випічки. Її використовували в якості натурального підсолоджувача, коли цукор був у дефіциті. Зараз же можна піти на експеримент і спробувати нові поєднання

Зовсім недавно я спробувала морквяно-кокосові мафіни. Навіть подумала, чому я раніше не здогадалася з'єднати ці два інгредієнти - до чого вийшло смачно! Вироби виглядають красиво, а тісто для них замішується в пару кроків. До речі, якщо у вас немає формочок, то рецепт підійде і для великого кексу.

  • Борошно пшеничне або будь-яка інша - 240 грам
  • Мигдальне молоко - 180 мілілітрів
  • Кокосова олія - 50 мілілітрів
  • Кокосова стружка або тертий кокос - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цукор коричневий - 180 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
морквяні маффіни з кокосом - фото крок 1
1. Морква почистіть і натріть на крупній тертці. Потім з'єднайте її з молоком, цукром, яйцем, цедрою і маслом.
морквяні маффіни з кокосом - фото крок 2
2. В окремій мисці перемішайте борошно з сіллю і содою. Потім з'єднайте суху і рідку маси.
морквяні маффіни з кокосом - фото крок 3
3. Викладіть тісто в формочки. Зверху посипте кокосовою стружкою або натріть кокос.
морквяні маффіни з кокосом - фото крок 4
4. Випікайте мафіни 25 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти