Морквяні маффіни в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
По праву, найшвидший спосіб приготування мафінів - в мікрохвильовці. Маффіни приготуються за лічені хвилини. Дізнайтеся, як приготувати морквяні маффіни в мікрохвильовці за цим рецептом!
І нехай вас не бентежить приготування в мікрохвильовій печі. Це зовсім не означає, що десерт не може вийти або бути приємним на смак. Жоден кекс із запропонованих нижче не готується з напівфабрикатів. А їх вигляд нічим не відрізняється від звичних маффинов, кексів або пудингів, приготованих в духовці, завдяки силіконовим формочках.
- Морква - 1 штука
- Кукурудза - 1 Склянка
- Томатна паста - 1/2 склянки
- Молоко - 3/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Йогурт - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Змішайте борошно і терту моркву.
2. Додайте подрібнені помідори.
3. Додайте кукурудзу, розпушувач, соду і сіль до борошна.
4. Додайте сіль, перець, подрібнений коріандр, томатну пасту, молоко і сметану.
5. Перемішайте тісто.
6. Залийте тісто в змащені маслом силіконові формочки і поставте в мікрохвильовку випікатися від 5 до 10 хвилин.