Морквяні маффіни
(покроковий рецепт з фото)
Морквяні маффіни за цим рецептом (рецепт моєї сестри) готуються з такими ароматними і смачними інгредієнтами, як імбир, мускатний горіх і кориця. Обов'язково спробуйте!
Додавати морква в солодку випічку дуже хороша ідея! Особливо добре вона підходить для маффінів тому, що їх тісто саме по собі м'яке і морква прекрасно його доповнює, насичуючи солодкістю. Завдяки прянощів, які ми так само додамо в наші морквяні маффіни, ми досягнемо приголомшливого аромату і пряний смак. Лимонна глазур, рецепт якої я також розповім вам, виходить солодко-кислому, і робить морквяні маффіни ще більш апетитними. Випікайте і насолоджуйтеся приголомшливим смаком морквяних маффинов.
- Терта морква - 200-250 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мелений мускатний горіх - 1-2 Щепоток
- Сушений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 8 чайних ложок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
У невеликій каструлі змішайте борошно, ванільний цукор, білий цукор, порошок для випічки, соду, корицю, мелений мускатний горіх і сушений імбир. В іншій чашці збийте яйця. І натріть 200-250 грам моркви.
Додайте в каструлю морква, перемішайте.
Вилийте до отриманої маси збиті яйця.
Все перемішайте і розлийте по формах для випікання мафінів.
Випікайте морквяні маффіни в розігрітій на 180 градусів духовці 20-25 хвилин:)
Змішайте лимонний сік з цукровою пудрою.
Готові морквяні маффіни макайте в лимонну глазур так, щоб глазур була на верхівці маффіни:)
Ось такі чудові соковиті, ситні і смачні морквяні маффіни у вас вийшли! :)