Рецепт Торт з кабачків фото

Торт з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Торт з кабачків я дуже люблю готувати влітку, в сезон цього овоча. Закусочний тортик виходить ніжним, легким; їм добре перекусити, коли не хочеться жирних страв. Спробуйте!

Опис приготування:

Торт з кабачків - дуже проста в приготуванні, легка і досить смачна закуска. Влітку, коли жирні страви йдуть погано, така закуска розходиться на раз-два. Блюдо без претензій на гурманство, але це скоріше його перевага, ніж недолік

  • Кабачки (середнього розміру) - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
торт з кабачків - фото крок 1
Готуємо тісто: натираємо на дрібній тертці кабачки (миті і очищені від насіння і шкірки), додаємо яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішуємо, повинна вийти консистенція тесту.
торт з кабачків - фото крок 2
У невеликій сковороді розігріваємо вершкове масло і по черзі смажимо млинці з кабачків. Просто викладаємо десь півтори столових ложки, разравниваем по сковороді і обсмажуємо з обох сторін.
торт з кабачків - фото крок 3
Складаємо спечені кабачкові млинчики в стопку.
торт з кабачків - фото крок 4
Готуємо"крем" , який буде скріплювати наші млинці: змішуємо сметану з майонезом, додаємо видавлений часник і тертий сир. Змішуємо.
торт з кабачків - фото крок 5
По бажанню, в крем ще можна додати зелень. Тепер формуємо торт - кладемо млинець, на нього намазуємо крем, зверху млинець, крем, і так поки не закінчаться млинці. Зверху можна посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту

Схожі рецепти