Торт з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.
Торт з кабачків я дуже люблю готувати влітку, в сезон цього овоча. Закусочний тортик виходить ніжним, легким; їм добре перекусити, коли не хочеться жирних страв. Спробуйте!
Опис приготування:
Торт з кабачків - дуже проста в приготуванні, легка і досить смачна закуска. Влітку, коли жирні страви йдуть погано, така закуска розходиться на раз-два. Блюдо без претензій на гурманство, але це скоріше його перевага, ніж недолік
- Кабачки (середнього розміру) - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Готуємо тісто: натираємо на дрібній тертці кабачки (миті і очищені від насіння і шкірки), додаємо яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішуємо, повинна вийти консистенція тесту.
У невеликій сковороді розігріваємо вершкове масло і по черзі смажимо млинці з кабачків. Просто викладаємо десь півтори столових ложки, разравниваем по сковороді і обсмажуємо з обох сторін.
Складаємо спечені кабачкові млинчики в стопку.
Готуємо"крем" , який буде скріплювати наші млинці: змішуємо сметану з майонезом, додаємо видавлений часник і тертий сир. Змішуємо.
По бажанню, в крем ще можна додати зелень. Тепер формуємо торт - кладемо млинець, на нього намазуємо крем, зверху млинець, крем, і так поки не закінчаться млинці. Зверху можна посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту