Торт з кабачків з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сезон кабачків добігає кінця, потрібно встигнути приготувати що-небудь смачненьке з ними. Я вирішила зробити тортик. Дивіться мій рецепт, я розповім, як приготувати торт з кабачків з морквою і цибулею!
Опис приготування:
Деякі господині додають додатково майонез в прошарок тортика. Це зробить ваш торт смачніший, але і значно калорийнее, вибирайте! Я люблю щільно поїсти, але і цей варіант для мене досить ситний, адже і овочі, і коржі смажаться на олії. Пробуйте і діліться враженнями, буду вдячна за фотозвіт! хай щастить!
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Яйце велике - 1 штука
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте продукти. Овочі очистіть і промийте під проточною водою. Приступимо!
Цибуля поріжте півкільцями і відправте в розігріту олію. Додайте щіпку солі.
Моркву натріть на крупній тертці (а краще квадратної) і додайте до цибулі. Смажте овочі до повної готовності.
Начинка для тортика готова. Нехай остигає.
Готуємо"тісто" для коржей. Кабачки натріть на дрібній тертці і відіжміть сік. Додайте сире яйце і перемішайте. Додати сіль. Якщо яйця дрібні, то краще вбити два.
Всипте борошно, змішану з розпушувачем, додайте перцю чорного і перемішайте гарненько тісто.
Testo майже, воно досить густе. Розділіть його візуально на 5 частин, якщо діаметр вашої сковороди 17-18 см.
Силіконової пензликом змастіть розігріту сковороду, розподіліть 2-3 столових ложки тесту. Намагайтеся рівненько розтягнути тісто, щоб товщина млинчика була однаковою, я це роблю тильною стороною ложки. Смажте до золотистої скоринки. Вогонь - повільний, кришкою Не закривайте!
Лопаткою переверніть млинець і обсмажте з іншого боку. Так само поступите з усім тестом. Ось мої 5 млинців готові. Переходимо до складання тортика.
На тарілочку покладіть кабачковий млинець. Зверху розподіліть частина начинки.
Накрийте другим млинцем, знову розподіліть начинку. І так продовжуйте, поки не закінчаться млинці і начинка.
Прикрасьте тортик на свій розсуд, я просто змастила майонезом і поклала ягоди. Через 30 хвилин торт можна подати до столу. Але смачніше він буде на наступний день!
Смачного!