Рецепт Печінковий торт з цибулею і морквою фото

Печінковий торт з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта!

Опис приготування:

Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібно витримати кілька годин у холодильнику, тоді він буде соковитіше і смачніше. Подають тортик тільки в холодному вигляді. Вам підійде будь-яка печінку: куряча, індичих, яловича, свиняча.

  • Печінка - 500 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 1
1. Якщо потрібно, видаліть плівку з печінки, вимийте її і наріжте невеликими шматочками.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 2
2. Складіть печінку в чашу блендера і перетворите в однорідну масу.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 3
3. Повинен вийде ось такий фарш з печінки, перелложіте його в миску з усіма соками.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 4
4. Додайте до печеночному фаршу борошно і яйце, перемішайте.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Сформуйте кулінарне кільце з фольги бажаного діаметру. Всередину викладіть невелика кількість фаршу.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 6
6. Обсмажуйте пару хвилин, потім видаліть кільце і обсмажте до рум'яної скоринки.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 7
7. Переверніть печінковий млинець на іншу сторону і обсмажуйте до готовності.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 8
8. Виходять ось такі товсті млинці.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 9
9. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці, цибулину очистіть від лушпиння і наріжте шматочками середнього розміру.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 10
10. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть моркву і обсмажте до м'якості.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 11
11. Розігрійте окрему сковороду або насухо витріть сковороду після моркви і обсмажуйте цибулю до готовності.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 12
12. Покладіть один млинець на плоску тарілку, змастіть його невеликою кількістю майонезу.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 13
13. Поверх майонезу викладіть моркву, а потім цибулю, знову покрийте майонезом.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 14
14. Накрийте начинку другим печінковим млинцем, змастіть його майонезом.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 15
15. Повторіть всі дії з начинкою, поки не закінчаться млинці.
печінковий торт з цибулею і морквою - фото крок 16
16. Залиште торт на 2 години для просочення, а потім насолоджуйтеся.

Схожі рецепти