Печінковий торт з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта!
Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібно витримати кілька годин у холодильнику, тоді він буде соковитіше і смачніше. Подають тортик тільки в холодному вигляді. Вам підійде будь-яка печінку: куряча, індичих, яловича, свиняча.
- Печінка - 500 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1. Якщо потрібно, видаліть плівку з печінки, вимийте її і наріжте невеликими шматочками.
2. Складіть печінку в чашу блендера і перетворите в однорідну масу.
3. Повинен вийде ось такий фарш з печінки, перелложіте його в миску з усіма соками.
4. Додайте до печеночному фаршу борошно і яйце, перемішайте.
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Сформуйте кулінарне кільце з фольги бажаного діаметру. Всередину викладіть невелика кількість фаршу.
6. Обсмажуйте пару хвилин, потім видаліть кільце і обсмажте до рум'яної скоринки.
7. Переверніть печінковий млинець на іншу сторону і обсмажуйте до готовності.
8. Виходять ось такі товсті млинці.
9. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці, цибулину очистіть від лушпиння і наріжте шматочками середнього розміру.
10. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть моркву і обсмажте до м'якості.
11. Розігрійте окрему сковороду або насухо витріть сковороду після моркви і обсмажуйте цибулю до готовності.
12. Покладіть один млинець на плоску тарілку, змастіть його невеликою кількістю майонезу.
13. Поверх майонезу викладіть моркву, а потім цибулю, знову покрийте майонезом.
14. Накрийте начинку другим печінковим млинцем, змастіть його майонезом.
15. Повторіть всі дії з начинкою, поки не закінчаться млинці.
16. Залиште торт на 2 години для просочення, а потім насолоджуйтеся.