Рецепт Печінковий рулет з морквою і цибулею фото

Печінковий рулет з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Печінка
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Смачний рулетик відмінно підійде як для звичайного, так і для святкового столу. Печінка дуже корисна для здоров'я, так навіщо відкладати? Читайте, як приготувати печінковий рулет з морквою і цибулею.

У цьому рецепті, як приготувати печінковий рулет з морквою і цибулею, немає нічого складного, тому приготувати цю страву ви зможете без праці. Доречний такий рулет завжди: і в будні, і у свята. У моїй родині його дуже люблять, ось і вам раджу спробувати.

  • Свиняча печінка - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (кріп, базилік)
1
Почнемо, як завжди, зі стандартної процедури: печінку промиваємо і очищаємо від плівки. Тепер розрізаємо її на невеликі шматочки, солимо і трохи обсмажуємо на вершковому маслі.
2
Після цього обсмажену печінку необхідно протушкувати разом з водою і перетертої на тертці морквою. Води багато додавати не слід. Після того як вода википить, додаємо молоко, потім - вершки, все перчимо до смаку. Продовжуємо гасити печінку до готовності.
3
Очищаємо цибулю, ріжемо його на шматочки і кидаємо в м'ясорубку разом з готовою печінкою. Прокручуємо, в отриманий фарш додаємо зелень, залишки масла з пательні і зовсім небагато вершкового масла. Все добре перемішуємо, поки не отримаємо однорідну масу.
4
Тепер формуємо наш рулет. Для цього викладаємо отриманий печінковий фарш на пергамент. Шар фаршу повинен бути товщиною близько 0, 5-1 см. Зверху печінкового шару робимо шар з вершкового масла товщиною 0, 5 см. Акуратно згортаємо отриманий рулет і ставимо його в холодильник на 5-6 годин. Смачного!

Схожі рецепти