Печінковий пиріг з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Додайте в свій список рецептів рецепт приготування печінкового пирога з морквою і цибулею. Домашні будуть вам вдячні за різноманітність в меню, а смачний ніжний пиріг стане вашим коронною стравою.
Люблю печінку в різних стравах, а печінковий торт просто обожнюю. Але іноді через те, що млинці для торта довго смажити, а потім насичують, пропадає бажання готувати цей торт. А ось печінковий пиріг напевно придумали як раз ті, хто не хотів довго гратися з тортом. Я пропоную вам рецепт приготування печінкового торта з морквою і цибулею по простому і дуже легкому рецептом - проблем поменше, а смакові якості не поступаються торту. Пиріг виходить повітряний і смачний.
- Печінка - 500 грам (будь-яка)
- Сало - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Крупа манна - 2-3 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
Печінка, вимиту і очищену від плівок, і сало нарізаємо невеликими шматочками і перекручуємо на м'ясорубці.
В отриману масу додаємо крохмаль і манку. Перемішуємо до однорідності і ставимо в холод на півгодини, нехай манка трохи розбухне.
В цей час чистимо цибулю і моркву, картопля. Натремо на дрібній тертці картоплю і моркву, а цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо на гарячу сковороду з рослинним маслом цибулю, а потім і морква і трохи обсмажуємо.
Додаємо овочі до печінки і туди ж відправляємо яйця і сіль. Добре перемішуємо.
Форму, в якій будемо випікати пиріг, застилає папером для випічки і виливаємо туди печінкову суміш. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Через 20 хвилин збільшуємо температуру до 200 і ще залишаємо на хвилин 15-20. Але трек pirogom, у кожного своя духовка і по різному пече.
Даємо трохи охолонути пирога і нарізаємо на порційні шматочки.