Печінковий торт з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Печінковий тортик - відмінне святкове блюдо, яке мало чим нагадує торт, хіба що формою. Страва це - солоне, ситне і дуже смачне. Пробуйте!
Такий печінковий торт з морквою і цибулею готується в кілька етапів. Спочатку обсмажуються для нього печінкові "коржі" і робиться соус-просочення, а потім всі разом збирається. Для кращого ефекту дайте тортика охолодитися і просочитися в перебігу деякого часу в холодильнику. Дивіться, як приготувати печінковий торт з морквою і цибулею, нижче.
- Яловича печінка - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Борошно - 1/3 склянки
- Майонез - 200 грам
- Часник - 5-7 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Подрібнену цибулю підсмажте на олії.
Терту на крупній тертці моркву додайте до цибулі, обсмажуйте разом до повної готовності.
До майонезу додайте рубану зелень і роздавлений часник.
Порізану на шматки яловичу печінку опустіть в блендер разом з молоком, сіллю, перцем і яйцями. Всі подрібніть в однорідну рідку масу.
Почніть смажити тонкі млинці з отриманої маси на сковороді з рослинним маслом.
Печінкову суміш обсмажуйте з двох сторін, як звичайні млинці.
Готові коржі складайте на тарілку по одному. Кожен корж попутно змащуйте сумішшю з майонезу, зелені і часнику. Робіть це акуратно.
На соус викладайте суміш цибулі і моркви, зверху викладайте другий корж. Повторюйте процес, поки коржі не закінчаться.
Готовий торт сбмажьте майонезной сумішшю і прикрасьте зеленню або чим-небудь іншим на свій смак. Смачного!