Печінковий торт з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печінкового торта з морквою може здатися складним, але тільки для тих, хто його не робив. Все просто і легко, а страва виходить дійсно вище всяких похвал! Спробуйте!
Я впевнена, що цей класичний рецепт печінкового торта з морквою вам точно сподобається! Виходить дуже ніжно, якщо готувати його не з яловичої, а, скажімо, з курячої або індичої печінки, - тоді торт виходить дуже легким і майже дієтичним. Так що вибір печінки залишається за вами, а в іншому ж, знаючи, як зробити печінковий торт з морквою, можна здорово урізноманітнити свій раціон!
- Печінка - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 0.5 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо дрібно. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Майонез змішуємо з часником, пропущеним через прес. Можна також додати приправи на ваш смак.
4. У блендері або в м'ясорубці подрібнити печінку. Додамо яйця, сметану, борошно і сіль з перцем.
5. Перемішаємо до однорідності і з такого тесту формуємо коржі. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін.
6. Уже готовий корж змащуємо часниково-майонезній заправкою.
7. Поверх часникового соусу викладаємо моркву з цибулею, накриваємо наступної коржем.
8. Робимо так, поки коржі не закінчаться. Верхівку прикрашаємо залишками моркви і свіжою зеленню або тертим жовтком вареного яйця - як вам подобається.