Рецепт Печінковий торт з морквою фото

Печінковий торт з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Птах, Курка, Печінка, Куряча печінка, Свиняча печінка
ПП рецепти
На обід, Святковий обід
Випічка, Гарячі страви, Торти

Рецепт приготування печінкового торта з морквою може здатися складним, але тільки для тих, хто його не робив. Все просто і легко, а страва виходить дійсно вище всяких похвал! Спробуйте!

Я впевнена, що цей класичний рецепт печінкового торта з морквою вам точно сподобається! Виходить дуже ніжно, якщо готувати його не з яловичої, а, скажімо, з курячої або індичої печінки, - тоді торт виходить дуже легким і майже дієтичним. Так що вибір печінки залишається за вами, а в іншому ж, знаючи, як зробити печінковий торт з морквою, можна здорово урізноманітнити свій раціон!

  • Печінка - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 0.5 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печінковий торт з морквою - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
печінковий торт з морквою - фото крок 2
2. Цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо дрібно. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
печінковий торт з морквою - фото крок 3
3. Майонез змішуємо з часником, пропущеним через прес. Можна також додати приправи на ваш смак.
печінковий торт з морквою - фото крок 4
4. У блендері або в м'ясорубці подрібнити печінку. Додамо яйця, сметану, борошно і сіль з перцем.
печінковий торт з морквою - фото крок 5
5. Перемішаємо до однорідності і з такого тесту формуємо коржі. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін.
печінковий торт з морквою - фото крок 6
6. Уже готовий корж змащуємо часниково-майонезній заправкою.
печінковий торт з морквою - фото крок 7
7. Поверх часникового соусу викладаємо моркву з цибулею, накриваємо наступної коржем.
печінковий торт з морквою - фото крок 8
8. Робимо так, поки коржі не закінчаться. Верхівку прикрашаємо залишками моркви і свіжою зеленню або тертим жовтком вареного яйця - як вам подобається.

Схожі рецепти