Торт з кабачків «смачний»
(покроковий рецепт з фото)
Порадувати гостей можна не тільки смачним, але і красивим стравою, тому раджу подивитися, як приготувати торт з кабачків "смачний" - відмінну закуску на святковий стіл. Варто спробувати!
Цей рецепт можна сміливо назвати дієтичним, але якщо ви хочете побалувати рідних, можна замінити сметану на майонез і злегка обсмажити кабачки, вийде неймовірно смачно. Крім того, фету або бринзу можна замінити адигейським сиром, а до зелені додати трохи розмарину і зеленої цибулі. Найкраще брати кабачки середнього розміру, щоб тортик вийшов компактним. Зверніть увагу на те, що плавлений сир потрібно брати не класичний, а м'який (типу "янтар" ).
- Крем - 300 грам
- Плавлений сир - 100 грам (м'який)
- Фета - 200 грам (або бринза)
- Кабачки - 3-4 штук
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок (базилік, петрушка, кріп)
1. Кабачки наріжте довгими пластинами. Викладіть пластини на деко і запікайте в духовці протягом 20-25 хвилин при температурі 200 градусів до м'якості.
2. Остудіть кабачки. Приготуйте крем: м'який плавлений сир змішайте з густою сметаною і рубаною зеленню. Додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком.
3. Адигейський сир / фету / бринзу натріть на крупній тертці. Смужки кабачків викладіть на блюдо у формі квадрата і змастіть кремом. Посипте твердим сиром, після чого знову викладіть шар з кабачків.
4. Повторіть, поки не закінчаться інгредієнти. Прикрасьте торт тертим сиром. Поставте торт в холодильник на 2-4 годину. Смачного!