Рецепт Торт з кабачків «смачний» фото

Торт з кабачків «смачний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Порадувати гостей можна не тільки смачним, але і красивим стравою, тому раджу подивитися, як приготувати торт з кабачків"Смачний" - відмінну закуску на святковий стіл. Варто спробувати!

Опис приготування:

Цей рецепт можна сміливо назвати дієтичним, але якщо ви хочете побалувати рідних, можна замінити сметану на майонез і злегка обсмажити кабачки, вийде неймовірно смачно. Крім того, фету або бринзу можна замінити адигейським сиром, а до зелені додати трохи розмарину і зеленої цибулі. Найкраще брати кабачки середнього розміру, щоб тортик вийшов компактним. Зверніть увагу на те, що плавлений сир потрібно брати не класичний, а м'який (типу"Янтар" ).

  • Крем - 300 грам
  • Плавлений сир - 100 грам (м'який)
  • Фета - 200 грам (або бринза)
  • Кабачки - 3-4 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (базилік, петрушка, кріп)
торт з кабачків
1. Кабачки наріжте довгими пластинами. Викладіть пластини на деко і запікайте в духовці протягом 20-25 хвилин при температурі 200 градусів до м'якості.
торт з кабачків
2. Остудіть кабачки. Приготуйте крем: м'який плавлений сир змішайте з густою сметаною і рубаною зеленню. Додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком.
торт з кабачків
3. Адигейський сир / фету / бринзу натріть на крупній тертці. Смужки кабачків викладіть на блюдо у формі квадрата і змастіть кремом. Посипте твердим сиром, після чого знову викладіть шар з кабачків.
торт з кабачків
4. Повторіть, поки не закінчаться інгредієнти. Прикрасьте торт тертим сиром. Поставте торт в холодильник на 2-4 годину. Смачного!

Схожі рецепти