Смачний салат з кабачків на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки на зиму консервують багато господинь. Вони практично завжди виходять дуже смачними і апетитно виглядають на столі. Якщо ви любите консервувати, то зверніть увагу на цей рецепт.
Щоб приготувати смачний зиязикай салат, використовуйте в якості основного інгредієнта кабачки. Додайте до них морква, яка прекрасно поєднується з цими овочами. Якщо любите гостре, то додайте в кожну баночку по кружечку гострого перцю чилі. Щоб дізнатися, як приготувати смачний салат з кабачків на зиму, читайте цей рецепт.
- Кабачки - 1, 5 кілограма
- Морква - 300 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Оцет - 100 мілілітрів
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - 20 штук
- Кріп - 1/4 пучка
Кабачки вимийте під проточною водою і обсушити. У кожного воща обріжте кінчики з обох сторін. Наріжте їх на кружечки товщиною близько одного сантиметра.
Морква очистіть від шкірки і також вимийте. Наріжте її тонкою соломкою за допомогою гострого ножа або ж натріть на спеціальній тертці.
Простерилизуйте банки і викладіть в них шарами кабачки і моркву, чергуючи їх між собою. Також не забувайте додавати миту зелень кропу, перець горошком і дольки зубчиків часнику.
У каструлю влийте півтора літра чистої питної води. Доведіть її до кипіння, всипте цукор, сіль і додайте оцет. Гарячим маринадом залийте салат і закрутіть його кришками. Укутайте банки ковдрою до повного охолодження.