Торт з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Торт з молодих кабачків дуже смачний і готувати його легко. Крем сметанний з грибами, часником і сиром. Такий крем добре оживляти коржі і додасть готовому блюду насичений смак.
Коржі з кабачкової тесту повинні бути тонкими, тоді і торт вийде вдалим. Сметанний крем смачний і ароматний. Навесні можна додати молодий часник із зеленими стеблами або використовувати звичайні зубчики часнику.
- Кабачки - 600 грам
- Помідори - 1-2 штук
- Часник - 3-5 зубчиків
- Печериці - 5-7 штук
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 50-70 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Крем - 450 мілілітрів
- Борошно цільнозернове - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 2 щіпки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки

Підготуємо інгредієнти.

Кабачки трьом на тертці і віджимають сік, що утворився.

Додаємо яйця, сіль, перець і борошно. Все перемішуємо і залишаємо на 5-7 хвилин.

Готовий крем. У миску висипаємо сметану, додаємо петрушку і часник. Все перемішуємо блендером.

Печериці ріжемо і обсмажуємо 3-5 хвилин на соняшниковій олії.

У крем додаємо тертий сир.

Насипаємо обсмажені гриби, трохи солі і все перемішуємо.

Порцію кабачкової тесту викладаємо на сковороду змащену олією. Обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки.

Знімаємо шкірку з помідора. Для цього робимо хрестоподібний надріз, кладемо помідор в окріп на 5 секунд і потім, опускаємо в холодну воду. Шкурка легко відходить, а помідор залишається цілим.

Готовий кабачковий корж змащуємо кремом.

Зверху кладемо нарізані тонкими шматочками помідори. Так, чергуючи шари збираємо весь торт.

На останній корж викладаємо помідори і петрушку. Посипаємо перцем.

Кабачковий торт з грибами готовий. Смачного!