Рулет з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо, як рулет з кабачків з грибами в домашніх умовах робиться просто, а закускою залишаться задоволені всі, адже вона і ситна, і низькокалорійна при цьому, та ще й просто смачна!
Такий простий рецепт рулету з кабачків з грибами мені особливо подобається своїм ошатним виглядом, хоч і готується з найдешевших продуктів, зате виглядає настільки апетитно, що і до столу королеви можна подавати! Так що спробуйте і ви до наступного приходу гостей зробити рулет з кабачків з грибами!
- Кабачки - 2 штуки
- Гриби - 400 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Кабачки миємо й нарізаємо тоненькими пластинками. Натираємо сіллю і перцем.
2. Обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
3. Гриби разом з частиною кабачка, нарізаного кубиками, змішуємо на сковороді, обсмажуємо до готовності з сіллю і перцем.
4. Деко змащуємо маслом, викладаємо на нього кабачки, звернувши їх кільцями за допомогою зубочисток.
5. Тепер, коли начинка вже буде готова, розфасовуємо її по "чашках" з кабачків.
6. Випікати треба при 180 градусах в розігрітій духовці, посипавши тертим сиром. Я ще зазвичай додаю корейську моркву для прикраса, але це вже на ваш смак. Насолоджуйтесь!