Рулет з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з кабачків - на перший погляд просте і нічим не примітне блюдо, яке неможливо зробити смачним і святковим. Однак сьогодні я доведу вам зворотне і поділюся своїм улюбленим рецептом.
Рулет з кабачків можна готувати по-різному. Деякі окремо випікають корж з кабачкової тесту, а потім загортають у нього готову начинку. Мені більше подобається запікати кабачки разом з начинкою у формі рулету, так блюдо виходить єдиним цілим. До речі, начинку можна використовувати найрізноманітнішу. Багато кладуть в рулет з кабачків гриби, сир, яйця і овочі. Мені подобається варіант з м'ясним фаршем, тоді такий кабачковий рулет прекрасно підійде в якості основного блюда для вечері і все будуть ситі. Пропоную вам свій рецепт, як приготувати рулет з кабачків з фаршем.
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Фарш свинячий - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
1. Для приготування рулету візьміть молоді кабачки із зеленою або білою шкіркою. Якщо шкірка зелена, то її можна не знімати, якщо ж біла, то краще її очистити, щоб рулет вийшов більш ніжним.
2. Кабачки натріть на крупній тертці і складіть в глибоку миску. Залиште їх на 30 хвилин. Щоб кабачки пустили сік, його потрібно гарненько віджати.
3. Додайте до кабачків яйця, пристрасть і 1/3 ст. Ложки солі. Гарненько все перемішайте. Маса повинна вийти досить густою.
4. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Очищену моркву натріть на тертці. Обсмажте їх в рослинному маслі до м'якості. Потім перемішайте з підготовленим свинячим фаршем, додайте сіль.
5. Деко застеліть спочатку фольгою, а потім пергаментом. На пергаментний папір викладіть рівним шаром кабачкової тісто.
6. Зверху розкладіть начинку з фаршу.
7. Потім поверніть все в рулет.
8. Рулет загорніть у фольгу і відправте в духовку на 1 час. Для 10 хвилин до готовності фольгу розгорніть, щоб рулет трохи підрум'яниться зверху.
9. Рулет з кабачків з фаршем готовий! Смачного!