Торт «Тортіла»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ділюся рецептом, як приготувати торт"Тортіла" . Він порадує не тільки смаком, але і своїм виглядом. Особливо така випічка порадує дітей, адже вони завжди люблять казкових персонажів.
Опис приготування:
Домашня випічка - це завжди смачно і ситно. Можна бути впевненими в якості використаних продуктів і в їх свіжості. Можна без побоювання давати її своїм дітям. Також хочеться додати своїм виробам і привабливий вигляд, але не всі вміють це зробити. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви зможете приготувати гарний і смачний торт для себе, своїх друзів і близьких.
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 3 склянки(1, 5 в тісто, ½ в глазур, 1 в вершках)
- Борошно - 2 склянки
- Сода - ½ Чайних ложок
- Оцет - 1/4 чайних ложки
- Крем - 850 мілілітрів(800 для крему, 50 для глазурі)
- Ванілін - 1 штука
- Олія - 50 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
1. Для тіста: в миску вбиваємо яйця, додаємо цукор, соду, гаситься оцтом, і мука, ретельно перемішуємо. Деко застилає папером для випічки і викладаємо тісто невеликими овалами. Ставимо деко в розігрітий до 200 градусів духовку хвилин на сім (до рум'яної скоринки).
2. Виймаємо заготовки з духовки і залишаємо остигати, після чого складаємо їх в миску.
3. Робимо крем: збиваємо міксером або віночком сметану, ваніль і цукор.
4. Готуємо глазур: масло розтоплюємо на водяній бані, додаємо до нього цукор, весь час помішувати. Після чого додаємо какао і сметану, весь час помішувати. Коли маса стане однорідною, прибираємо крем з парової лазні.
5. Кожне спечене печиво обмакиваем в крем і викладаємо у формі панцира черепахи. Заливаємо готовий торт глазур'ю, розмазує її по всіх краях і відправляємо торт в холодильник на кілька годин, після чого його можна додатково прикрасити на свій розсуд і їсти.