Рецепт Торт «суд» фото

Торт «суд»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

У світі придумано дуже багато тортів. Приходиш в магазин, а там весь час з'являються новинки. Але я вже давно перестала купувати готові вироби. А намагаюся робити все сама, вивчаючи цікаві рецепти.

Опис приготування:

Спробуйте зробити цю випічку і здивувати всіх гостей. Прочитайте, як приготувати торт"Стільники" . Для дитячого свята таке блюдо буде справжнім подарунком! Гарний медовий торт з начинкою з вишні. Він подарує вам солодкий смак і прикрасить стіл. А що ще потрібно для справжнього торта?

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Крем - 650 грам
  • Вишня без кісточок - 400 грам (можна взяти заморожену)
  • Борошно - 3 склянки
  • Волоський горіх - 1 Склянка
  • Згущене варене молоко - 400 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Якщо-якщо - 1, 5 чайних ложки
торт
Розтопити масло. З'єднайте його з 250 г сметани, цукром, 3 ст. Ложками меду. Соду погасите оцтом і також додайте. Всипте в суміш борошно і замішати тісто. Розділіть його на 6 рівних частин.
торт
Кожна кулька розкачайте в пласт 5 мм в товщину. Виріжте майбутні коржі потрібної форми. Залишки тесту приберіть в сторону.
торт
Випікайте коржі при 200 градусах протягом 20 хвилин. Тісто, яке залишилося, теж пропікаючи. Воно піде на прикрасу торта.
торт
Приготуйте крем. Збийте міксером вершки, сметану, мед, сгущёнку.
торт
Остиглі коржі змащуйте кремом, укладайте на кожен вишню і волоські горіхи. Таким чином зберіть торт і приберіть його в холодильник.
торт
Тепер залийте агар-агар холодним молоком і залиште його набухати на годину.
торт
Через цей час одну частину агар-агар змішуємо з більшою частиною залишився крему. Нагріваємо суміш на плиті до розчинення. Потім змащуємо їй верх торта.
торт
Пухирчатою плівкою укрийте верх торт. Так вийде імітація бджолиних сот. Притисніть і приберіть в холодильник на годину. Потім зніміть плівку.
торт
Нагрійте другу частину крему і агар-агар. Промажьте сумішшю боки торта. Спечені залишки тіста потовчіть в крихту і покрийте нею торт з боків.
торт
За бажанням зробіть прикраси для торта у вигляді бджілок. Поставте десерт до повного застигання в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти