Рецепт Торт «соняшник» фото

Торт «соняшник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете здивувати своїх гостей і близьких не тільки смаком, але і зовнішнім виглядом десерту? Тоді візьміть на озброєння цей цікавий варіант оформлення тортика до будь-якого святкового торжества.

Опис приготування:

Для тих, хто з кондитерським мішком"на ти" і хто любить творити маленькі кулінарні шедеври з крему дуже рекомендую на замітку цю ідею, як приготувати торт «Соняшник». В якості основи ви можете використовувати абсолютно будь-який тортик, який вам подобається. Крем для прикраси виходить густим, він відмінно лягає. З ним легко працювати навіть новачкові в кондитерському мистецтві.

  • Цукрова пудра - 3 склянки
  • Вершки - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Шоколад - 100 грам
  • Харчовий барвник - 2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів (для шоколаду)
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка (для шоколаду)
торт
1. Для приготування крему в глибокій мисці з'єднайте цукрову пудру з вершками і дрібкою солі. Збийте до однорідності, а після невеликими порціями викладайте розм'якшене вершкове масло, продовжуючи збивати. В процесі додайте ванільний екстракт (для аромату).
торт
2. Готовий крем розділіть навпіл і за допомогою харчових барвників пофарбуйте.
торт
3. Невеликою кількістю крему обмажте тортик з усіх боків.
торт
4. Решта крем розкладіть по кондитерським мішкам.
торт
5. В даному випадку використовуються ось такі насадки.
торт
6. Спочатку потрібно створити"пелюстки" соняшника.
торт
7. Ось таким чином по колу, залишивши частину в центрі незайманої.
торт
8. Для створення центру соняшнику розтопіть шоколад з вершками і вершковим маслом, також за допомогою насадки відсадити ганаш на торт.
торт
9. Борти тортика прикрасьте зеленим кремом.
торт
10. Ось такий яскравий і апетитний торт «Соняшник» в домашніх умовах вийшов. Приємного чаювання!

Схожі рецепти