Рецепт Торт «риба» фото

Торт «риба»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Вашій увазі рецепт приготування торта"Риба" - оригінального десерту для будь-якого святкового столу. З ним у вас в гості побували справжня казкова рибка!

Опис приготування:

Багато з нас дивуються, як роблять всі ці красиві торти з вітрин. Переважно - це мастика, але і вмілі руки кухарів. Для приготування торта риба буде потрібно час, а також терпіння. З першого разу з мастики складно наліпити щось химерне, але в цьому рецепті таких деталей немає. Дивимося нижче рецепт.

  • Цукор - 1 Склянка (для тіста)
  • Борошно - 1 Склянка (для тіста)
  • Яйця - 4 штуки (для тіста)
  • Какао - 3 Ст. Ложки (для тіста)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки (для тіста)
  • Окріп - 3 Ст. Ложки (для тіста)
  • Крем - 800 грам (для крему)
  • Цукор - - За смаком (для крему)
  • Ванілін - - За смаком (для крему)
  • Вишневе варення - 0, 5 склянки (для просочення )
  • Горіхи, вишні, цукати - - За смаком (для прошарку )
  • Вершкове масло - 200 грам( для мастики)
  • Згущене молоко"варенка" - 150 грам (для мастики)
  • Барвники, kondurin - - За смаком (для мастики)
торт
Для початку - тісто. Нічого складного, звичайний бісквіт: збиваємо яйця з цукром, додаємо борошно, разрахлітель і какао. Замішуємо, випікаємо, даємо нашому Коржу охолонути.
торт
Ріжемо корж на кубики 3*3 см. Просочуємо їх: розводимо варення водою теплою, вишні попередньо прибрати.
торт
Збиваємо сметану з цукром і ваніліном. Чим жирніше сметана, тим краще.
торт
Збираємо рибку: кубики маку в крем окремо, а не змішуємо все відразу - каша буде. Робимо шари поступово.
торт
Між кубиками покладіть горіхи, цукати та інше для начинки. Відправляємо в холодильник, щоб все просочилося хвилин на 15-20.
торт
Тим часом робимо масляний крем: збиваємо згущене молоко з маслом. Торт охолоджений змащуємо кремом зверху і знову відправляємо в холодильник до застигання крему.
торт
Розкачуємо мастику. Я купую готову. Робимо кружечки під луску.
торт
Викладаємо рибку лускою.
торт
Тепер голова.
торт
Вирізаємо з мастики хвіст і плавники.
торт
Прикріплюємо до тулуба.
торт
Розбавляємо харчовий барвник у воді по інструкції і додаємо кондурін для блиску. Фарбуємо рибку.
торт
Ось так.
торт
Окремо робимо губки і очі. Теж розфарбовуємо їх і прикріплюємо.
торт
Можете поекспериментувати з фарбами!
Ну ось і готовий наш торт риба - довелося попотіти, але це було того варте. Смачного!

Схожі рецепти