Рецепт Торт «перлина» фото

Торт «перлина»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

У моєму рецепті ми спробуємо повторити авторський рецепт Луки Монтерсіно. Цей відомий італійський кондитер подарував світові багато прекрасних і смачних шедеврів кулінарії. Торт"Перлина" - один з них!

Опис приготування:

Нижче я описала, як приготувати торт"Перлина" , ще цей десерт називають"Рубінова перлина" . Це дуже красива, святкова випічка, яка з одного боку робиться довго, а з іншого, можна сказати, має зрозумілі кроки. Звичайно, не варто на такий рецепт замахуватися, якщо ви до цього мало пекли тортів і тільки починаєте. Точніше, пробувати потрібно обов'язково! Але головне не турбуйтеся, якщо з першого разу результат не перевищить всі свої очікування.

  • Яйце - 2 штуки
  • Ваніль - 2 штуки (стручки)
  • Яєчний жовток - 6 штук
  • Цукор - 238 грам
  • Борошно - 75 грам
  • Крохмаль картопляний - 25 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Желатин - 30 грам
  • Шоколад білий - 500 грам
  • Вершки 33% - 650 мілілітрів
  • Полуничне пюре - 200 грам
  • Малинове пюре - 100 грам
  • Манго - 100 грам
  • Сік лимона - 10 мілілітрів
  • Мед рідкий - 100 грам
  • Молоко сухе - 15 грам
  • Малина - 50 грам
  • Червона смородина - 50 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
торт
Розігрійте духовку до 180 градусів. Зробіть тісто. Яйця з Збийте 88 грамами цукру в каструлі.
торт
Поставте цю суміш на повільний вогонь і доведіть до 45 градусів, не забуваючи при цьому постійно помішувати.
торт
Зніміть масу з вогню, сильно збийте віночком до білої піни. Потім додайте насіння одного стручка ванілі. Просійте туди ж крохмаль з борошном. Обережно перемішуйте лопаткою знизу вгору.
торт
Круглу форму для випічки змастіть маслом і трохи присипте борошном. Влийте тісто. Запікайте його протягом 16-18 хвилин.
торт
Бісквіт повністю остудіть і розріжте уздовж навпіл.
торт
8 грамів желатину замочіть в декількох ложках теплої кип'яченої води. Робіть все по інструкції на пачці.
торт
Змішайте полуничне і малинове пюре, а також натерте дрібно манго. 1/4 частина маси змішайте зі 100 грамами цукру і підігрійте на водяній бані.
торт
Додайте цю масу до набряклому желатину. Перемішайте. Потім з'єднайте з холодним пюре і соком лимона.
торт
Поставте набухати у воді 12 грамів желатину. Жовтки змішайте з 50 грамів цукру.
торт
Нагрійте молоко до кипіння. Додайте в нього набряклий желатин і жовтки з цукром. Перемішайте.
торт
Заважаючи віночком, Принесіть забаву 85 градусів на повільному вогні. Потім відразу зніміть з плити і додайте 250 грам шоколаду і желатину nabuhshiy. Збийте добре і остудіть.
торт
Збийте 500 мл. Вершків до стійких піків. Потім обережно додайте до них шоколадну остигнула масу.
торт
Одну частину бісквіта покладіть в знімну форму. Одержаний баварський крем з минулих кроків залийте в пекарський мішок. Крем розподіліть по бортику, а потім змажте і сам бісквіт.
торт
Залиште його в холодильнику на 30 хвилин. Потім зробіть бортики з крему, а в середину влийте пюре з желе. Розподіліть ягоди.
торт
Зверху закрийте другим бісквітом. Зробіть його на 1 см. Менше нижнього. Залийте баварським кремом простір з боків. Зверху залийте залишився крем. Приберіть все в холодильник на 8 годин.
торт
Через цей час залийте залишився желатин водою по інструкції на упаковці. Доведіть до кипіння мед з вершками. В кінці додайте сухе молоко. Перемішайте до повного розчинення.
торт
Потім зніміть з вогню і додайте набряклий желатин з 250 грамами шоколаду. Перемішайте.
торт
Майже готову глазур збийте ручним блендером. Прохолодний, дайте їй трохи загуснути.
торт
Дістаньте торт з холодильника. Акуратно дістаньте його з форми.
торт
На середину торта вилийте глазур так, щоб вона акуратно розтеклася по всьому виробу.
торт
Прикрасьте торт десертними ягодами (або будь-яким іншим зручним для вас чином) і приберіть його ще на пару годин в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти