Перлина кохання.
(покроковий рецепт з фото)
Родзинкою салату стала перлина. А саме куряче (перепелине) яйце, зварене круто. Салат, як правило, викладають гіркою, а «перлину» кладуть на вершину.
Кількість порцій: 4
- Кальмар - 400 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Яйце перепелине - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ікра червона - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 200 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
Кальмари помийте, зніміть з них плівку. Залийте водою, доведіть до кипіння. Povarite 1 хвилину, воду злийте. Важливо: якщо переварите кальмари, їх м'ясо стане жорстким.
Остигнули кальмари наріжте невеликими тонкими смужками.
Остигнули кальмари наріжте невеликими тонкими смужками.
Зваріть яйця, курячі яйця варити не більше 8 хвилин.
Курячі яйця наріжте кубиками.
Курячі яйця наріжте кубиками.
На великій тертці натріть сир.
Наріжте тонкими напів-кружечками огірки.
Лук наріжте тонкими напів-кружечками.
Інгредієнти змішайте, заправте майонезом і посоліть.
Салат необхідно викласти гіркою. Наверх гірки покладіть варене перепелине яйце (перепиляною яйце варити не більше 4 хвилин) - це і є "перлина" салат. Останній штрих - прикраса салату ікринками. Дуже красиво буде викласти їх спіраллю, починаючи з окантовки перепелиного яйця.
Смачного!