Новорічний салат «перлина»
(покроковий рецепт з фото)
Доповнить навіть найвишуканіший святковий стіл дивно ніжний, апетитний і дуже оригінальний новорічний салат "перлина" в домашніх умовах.
1. Відваріть яйця круто.
2. Вимийте під проточною водою салат, обсушити його добре.
3. Кальмари, попередньо очистивши від плівок, опустіть в киплячу підсолену воду. Після повторного закипання зніміть з вогню і дайте постояти ще 5 хвилин.
4. Креветки опустіть в підсолену воду з додаванням лаврового листа, зелений, запашного перцю. Через 3-4 хвилини відкиньте на друшляк і остудіть. Очистіть.
5. Кальмари охолодіть і наріжте тонкими кільцями. Також в рецепт приготування новорічного салату "перлина" можна використовувати і інші морепродукти за смаком.
6. Яйця очистіть і наріжте кубиками.
7. Підготуйте тарілку для подачі, застелите її листям салату.
8. З'єднайте кальмари, креветки і яйця. Заправте майонезом і викладіть на тарілку гіркою.
9. Сьомгу наріжте тонкими скибочками, застелите ними боки салату.
10. Центр прикрасьте червоною ікрою.
Ось такий апетитний і дуже красивий варіант, як приготувати новорічний салат "перлина" . Прикрасити блюдо можна перепелиними яйцями і зеленню за бажанням.
- Сьомга слабосолона - 250 грам
- Ікра червона - 130 грам
- Яйце - 5 штук
- Кальмари - 2 штуки
- Креветки - 200 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Майонез - За смаком
2. Вимийте під проточною водою салат, обсушити його добре.
3. Кальмари, попередньо очистивши від плівок, опустіть в киплячу підсолену воду. Після повторного закипання зніміть з вогню і дайте постояти ще 5 хвилин.
4. Креветки опустіть в підсолену воду з додаванням лаврового листа, зелений, запашного перцю. Через 3-4 хвилини відкиньте на друшляк і остудіть. Очистіть.
5. Кальмари охолодіть і наріжте тонкими кільцями. Також в рецепт приготування новорічного салату "перлина" можна використовувати і інші морепродукти за смаком.
6. Яйця очистіть і наріжте кубиками.
7. Підготуйте тарілку для подачі, застелите її листям салату.
8. З'єднайте кальмари, креветки і яйця. Заправте майонезом і викладіть на тарілку гіркою.
9. Сьомгу наріжте тонкими скибочками, застелите ними боки салату.
10. Центр прикрасьте червоною ікрою.
Ось такий апетитний і дуже красивий варіант, як приготувати новорічний салат "перлина" . Прикрасити блюдо можна перепелиними яйцями і зеленню за бажанням.