Рецепт Новорічний салат «перлина» фото

Новорічний салат «перлина»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Новий рік
Салати

Доповнить навіть найвишуканіший святковий стіл дивно ніжний, апетитний і дуже оригінальний новорічний салат "перлина" в домашніх умовах.

1. Відваріть яйця круто.

2. Вимийте під проточною водою салат, обсушити його добре.

3. Кальмари, попередньо очистивши від плівок, опустіть в киплячу підсолену воду. Після повторного закипання зніміть з вогню і дайте постояти ще 5 хвилин.

4. Креветки опустіть в підсолену воду з додаванням лаврового листа, зелений, запашного перцю. Через 3-4 хвилини відкиньте на друшляк і остудіть. Очистіть.

5. Кальмари охолодіть і наріжте тонкими кільцями. Також в рецепт приготування новорічного салату "перлина" можна використовувати і інші морепродукти за смаком.

6. Яйця очистіть і наріжте кубиками.

7. Підготуйте тарілку для подачі, застелите її листям салату.

8. З'єднайте кальмари, креветки і яйця. Заправте майонезом і викладіть на тарілку гіркою.

9. Сьомгу наріжте тонкими скибочками, застелите ними боки салату.

10. Центр прикрасьте червоною ікрою.

Ось такий апетитний і дуже красивий варіант, як приготувати новорічний салат "перлина" . Прикрасити блюдо можна перепелиними яйцями і зеленню за бажанням.

  • Сьомга слабосолона - 250 грам
  • Ікра червона - 130 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Кальмари - 2 штуки
  • Креветки - 200 грам
  • Листя салату - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
1. Відваріть яйця круто.

2. Вимийте під проточною водою салат, обсушити його добре.

3. Кальмари, попередньо очистивши від плівок, опустіть в киплячу підсолену воду. Після повторного закипання зніміть з вогню і дайте постояти ще 5 хвилин.

4. Креветки опустіть в підсолену воду з додаванням лаврового листа, зелений, запашного перцю. Через 3-4 хвилини відкиньте на друшляк і остудіть. Очистіть.

5. Кальмари охолодіть і наріжте тонкими кільцями. Також в рецепт приготування новорічного салату "перлина" можна використовувати і інші морепродукти за смаком.

6. Яйця очистіть і наріжте кубиками.

7. Підготуйте тарілку для подачі, застелите її листям салату.

8. З'єднайте кальмари, креветки і яйця. Заправте майонезом і викладіть на тарілку гіркою.

9. Сьомгу наріжте тонкими скибочками, застелите ними боки салату.

10. Центр прикрасьте червоною ікрою.

Ось такий апетитний і дуже красивий варіант, як приготувати новорічний салат "перлина" . Прикрасити блюдо можна перепелиними яйцями і зеленню за бажанням.

Схожі рецепти