Рецепт Торт «Oblachko» фото

Торт «Oblachko»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Назва цього кексу повністю відповідає його змісту. Він такий же повітряний, ніжний і пишний, як хмаринка. Простий і смачний кекс відмінно підійде до столу в будні і свята.

Опис приготування:

Торт "Oblachko" легкий не тільки у вживанні, але і в приготуванні. На мій погляд, простіше випічки просто не буває. Такий кекс виходить завжди і у всіх. Час випікання залежить від вашої духовки. Це стосується і температури. Всі духовки печуть по-різному, тому орієнтуйтеся по своїй.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Соняшникова олія - 120 мілілітрів
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Крохмаль картопляний - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Ванільний цукор - 10 грам
торт & Quot; Oblachko
Підготуйте інгредієнти для приготування кексу"Хмарка" .
торт & Quot; Oblachko
У миску розбийте яйця.
торт & Quot; Oblachko
Додайте цукор і ванільний цукор.
торт & Quot; Oblachko
Збивайте яйця з цукром кілька хвилин до утворення пишної білої піни.
торт & Quot; Oblachko
Потім влийте воду.
торт & Quot; Oblachko
І рафіновану соняшникову олію.
торт & Quot; Oblachko
Додайте крохмаль.
торт & Quot; Oblachko
Всипте просіяне борошно і додайте соду, погашену оцтом.
торт & Quot; Oblachko
Перемішайте всі інгредієнти для кексу. Тісто має бути досить рідким.
торт & Quot; Oblachko
Форму для кексів змастіть маслом і вилийте тісто.
торт & Quot; Oblachko
Випікайте кекс при температурі 175 градусів 45-50 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною паличкою. Із шматка кексу вона повинна залишатися сухою.
торт & Quot; Oblachko
Кекс охолодіть і дістаньте з форми.
торт & Quot; Oblachko
Торт "Oblachko" готовий. Подавайте до чаю.
торт & Quot; Oblachko
Ніжний і смачний кекс сподобається дорослим і дітям.

Схожі рецепти