Рецепт Торт «Нарцис» з сиром фото

Торт «Нарцис» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для мене часто залишається загадкою те, як придумують назви для кондитерських виробів, а особливо для тортів. Чому дане ласощі називається саме"Нарцис" , я не знаю. Але це дуже смачно!

Опис приготування:

Коли я дізналася про те, як приготувати торт"Нарцис" з сиром, то не зрозуміла, чому його в підсумку так назвали. Але головне тут, на мій погляд, все-таки то, що він виходить чудовим на смак. Ніжний бісквіт з ще більш м'яким кремом порадує всіх ваших близьких і гостей. У святковий вечір така випічка доповнить будь-яке меню.

  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сир - 500 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Вершки 30% - 250 мілілітрів
  • Яйце - 6 штук
  • Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
торт
Відокремте жовтки від білків. Збийте половину звичайного цукру і ванільний з жовтками до піни.
торт
Потім збийте блендером білки з цукром, що залишився.
торт
Два рази просійте борошно, додайте її до жовтків. Перемішайте інгредієнти.
торт
Далі акуратно додайте білки. Перемішайте масу дерев'яною ложкою від низу до верху.
торт
Форму для випічки застеліть пергаментним папером. На дно влийте тісто.
торт
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте бісквіт від 45 до 60 хвилин.
торт
Готовий бісквіт остудіть. Потім розріжте його на 2 частини вздовж.
торт
Тепер зробіть крем. Сир блендером перемішайте разом з цукровою пудрою і вершками.
торт
Коржі промажьте сирним кремом і прикрасьте за бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти