Торт «Нарцис» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для мене часто залишається загадкою те, як придумують назви для кондитерських виробів, а особливо для тортів. Чому дане ласощі називається саме "нарцис", я не знаю. Але це дуже смачно!
Коли я дізналася про те, як приготувати торт "нарцис" з сиром, то не зрозуміла, чому його в підсумку так назвали. Але головне тут, на мій погляд, все-таки то, що він виходить чудовим на смак. Ніжний бісквіт з ще більш м'яким кремом порадує всіх ваших близьких і гостей. У святковий вечір така випічка доповнить будь-яке меню.
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Сир - 500 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Вершки 30% - 250 мілілітрів
- Яйце - 6 штук
- Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
Відокремте жовтки від білків. Збийте половину звичайного цукру і ванільний з жовтками до піни.
Потім збийте блендером білки з цукром, що залишився.
Два рази просійте борошно, додайте її до жовтків. Перемішайте інгредієнти.
Далі акуратно додайте білки. Перемішайте масу дерев'яною ложкою від низу до верху.
Форму для випічки застеліть пергаментним папером. На дно влийте тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте бісквіт від 45 до 60 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть. Потім розріжте його на 2 частини вздовж.
Тепер зробіть крем. Сир блендером перемішайте разом з цукровою пудрою і вершками.
Коржі промажьте сирним кремом і прикрасьте за бажанням. Приємного чаювання!