Торт на роботу
(покроковий рецепт з фото)
На День Народження завжди виникає питання: приносити чи торт на роботу? відповідь проста: звичайно приносити! Особливо цінно буде то, що торт ви приготуєте самостійно. Ділюся простим рецептом!
Приготуємо торт на роботу в домашніх умовах. Тісто для бісквіта готується дуже просто і швидко, без різних премудростей. Ще легше приготувати крем з персиками. Прикрашати торт можна безпосередньо перед подачею до столу. Хай щастить!
- Яйця - 8 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванілін - За смаком
- Сир сирний - 2 штуки (упаковки)
- Вершки - 50 мілілітрів
- Цукрова пудра - За смаком
- Ченіка - За смаком
- Персики - 2 штуки
Vbivaem яйця в змішувачі chashu, збиваємо їх протягом 10 хвилин.
Потім всипаємо до них цукор і ванілін, збиваємо все ще 5 хвилин.
Поступово просіюємо борошно і замішуємо тісто.
Дно рознімної форми застилає папером для випічки. Вливаємо в форму тісто. Випікаємо 40 хвилин в духовці при температурі в 180 градусів.
Повністю остудіть бісквіт, після чого розріжте його на 3 коржа.
Збиваємо вершки з сирним сиром і цукровою пудрою. Додаємо порізані персики, перемішуємо. Змащуємо нижній корж кремом з персиками.
Формуємо торт, промащуючи кожен корж кремом.
Прикрашаємо верхівку торта чорницею (або лохиною) і цукровою пудрою.
Перед вживанням бажано помістити торт в холодильник. Смачного!