Сендвічі в школу, універ, на роботу
(покроковий рецепт з фото)
Відволікатися на легкий перекус під час навчання або роботи вкрай важливо, тому розповім, як приготувати сендвічі в школу, універ, на роботу. Класний варіант ситного і швидкого перекушування!
Це, мабуть, найоригінальніший спосіб приготування сендвічів, який я коли-небудь бачила, тому поспішаю поділитися з вами цим рецептом! Обов'язково візьміть свіжий хліб для тостів, так як з вчорашнього хліба зробити сендвічі в формі вареників не вийде, вони будуть тріскатися. Обидві начинки виходять досить ситними, що робить такі сендвічі відмінним варіантом швидкого і корисного перекусу. Їх можна взяти з собою в школу, університет і на роботу.
- Скибочку хліба для тостів - 4 штуки
- Яйце варене - 1 штука
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Джем або варення - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 30 грам
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сушений часник - За смаком
1. Для початку приготуйте начинку. Для цього відварене яйце наріжте на дрібні кубики і змішайте з майонезом, гірчицею і спеціями: сіллю, перцем, паприкою і сушеним часником. Добре все перемішайте.
2. Далі хліб для тостів помістіть на форму для приготування вареників і на одну половину покладіть готову начинку. Акуратно защипніть краю.
3. Для приготування солодких сендвічів хліб змастіть вершковим маслом і джемом (або варенням), після чого так само защипніть краю за допомогою форми.
4. Всі сендвічі підсушіть на сухій сковороді до золотистого кольору. Смачного!