Рецепт Торт «циганські стежки» фото

Торт «циганські стежки»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Яйця
Страви без випічки
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете здивувати і потішити своїх гостей, спробуйте приготувати торт "циганські стежки" в домашніх умовах. Такий десерт вийде не тільки смачним, але ще і красивим.

Опис приготування:

Приготувати торт "циганські стежки" в домашніх умовах ви зможете за кілька годин. Його смак здивує навіть примхливих ласунів, а зовнішній вигляд вразить гурманів і естетів. До святкового столу такий десерт стане відмінним рішенням. Прикрасьте його фруктами і подавайте!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно - 3 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Ванілін - 15 грам
  • Розпушувач - 15 грам
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Мак - 3 Ст. Ложки
  • Кисіль - 1 Склянка
  • Яблука - 5 штук
  • Крем - 500 грам
торт
1. Для приготування торта нам необхідно зробити бісквіт. Отже, беремо яйця, збиваємо їх з цукром і ваніліном, після чого додаємо рослинне масло. Додаємо борошно і гарненько все збиваємо. В самому кінці вводимо розпушувач. Тепер ділимо готове тісто на 4 частини.
торт
2. В одну частину додаємо какао, в іншу - мак, в третю частину вводимо сухий кисіль, а четверту залишаємо таку ж.
торт
3. Виходить у нас 4 різні тести. Тепер беремо форму для випікання і починаємо вливати шарами наше тісто.
торт
4. Дайте волю фантазії і вливайте масу так, як вам захочеться, роблячи контраст. У мене вийшло ось так.
торт
5. Випікаємо рецепт в духовці, розігрітій до 180 градусів близько сорока хвилин. Поступово вогонь зменшуємо до 160 градусів. Потім розрізаємо наш бісквітний корж на 2 частини.
торт
6. Змащуємо отриману середину сметанним кремом і викладаємо яблука. При бажанні, яблука можна карамелізовану. Накриваємо другим коржем і змащуємо боки.
торт
7. Можна розрізати бісквіт на 3 частини і кожну частину промазати, а також викласти яблука. Потім змащуємо все коржі кремом і відправляємо наш торт в холодильник, щоб він просочився.
торт
8. Після просочення у нас виходить ось такий торт. У розрізі він красивий, а його смак - просто приголомшливий!

Схожі рецепти