Рецепт Торт «Букет троянд» фото

Торт «Букет троянд»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
На святковий стіл , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Невід'ємними атрибутами свята - це квіти і торт. Хочете об'єднати їх і зробити простий, але дуже красивий десерт? Тоді пропоную вам рецепт приготування торта"Букет троянд" .

Опис приготування:

Шалено красивим торт"Букет троянд" виходить з мастики. Однак не всі досить вміло можуть звертатися з нею, не кажучи вже про те, щоб зліпити цілий букет. Цей рецепт неймовірно простий, при цьому виглядає торт дійсно святково і красиво.

  • Борошно - 170-200 грам
  • Цукор - 475 грам(125 - тісто, 350 - сироп)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Розпушувач - 11 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 3 штуки
  • Червоне вино - 100 мілілітрів (не обов'язково)
  • Прянощі - 1 Ст. Ложка (обкладинка, аніс, гвоздика і т.Д.)
торт
1. Зараз я розповім, як зробити торт"Букет троянд" без використання мастики. Для початку необхідно вимити яблука, просушити і тонко нарізати. У каструльці з'єднати 350 грам цукру, близько 350 грам води. При бажанні додати червоне вино і будь-які спеції і прянощі. Довести сироп до кипіння і відправити туди яблука. Варити близько 1 хвилини. Робити це краще порційно, щоб яблука не злипалися.
торт
2. Підготувати паперовий рушник, на яке викласти яблука і трохи просушити.
торт
3. Коли яблука трохи охолонуть, їх акуратно розрізати навпіл. Тепер можна приступати до основного процес - робити трояндочки. Для цього потрібно з'єднати кілька скибочок, закрутити їх і скріпити за допомогою зубочистки.
торт
4. Теж саме зробити і з іншими яблуками, формуючи трояндочки, в залежності від обсягу торта.
торт
5. Наступний етап - це тісто. Торт"Букет троянд" в домашніх умовах може бути приготований з будь-яким коржем. Наприклад, можна зробити такий. Вершкове масло з'єднати з цукром і добре розтерти. Додати яйця і ретельно збити. Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Поступово всипати, продовжуючи активно збивати. Тісто має вийде м'яким і кремоподібним. Додати цедру лимона (можна також додати ваніль, корицю).
торт
6. Форму для запікання змастити маслом або застелити пергаментом. Викласти тісто і розрівняти. Зверху висадити трояндочки, трохи втопивши їх в тесті. Надіслати форму в заздалегідь розігріту духовку на 40-45 хвилин.
торт
7. Альтернативний варіант - це приготування коржа окремо і розміщення трояндочок безпосередньо перед подачею до столу.
торт
8. Готовий торт при бажанні можна присипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти