Торт biskvitnиy
(покроковий рецепт з фото)
Такий кекс приготувати простіше простого, адже він складається з найдоступніших інгредієнтів, який завжди знайдуться на вашій кухні. Випічка сподобається дітям, і звичайно ж дорослим. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування кексу бісквітного. У рівних пропорціях використовуємо яйця, цукор і борошно. Рекомендую збивати яйця з цукром блендером, приблизно 10 хвилин. Якщо збивати віночком - витратите 20 хвилин часу. Хай щастить!
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Яйця - 7 штук
- Цукрова пудра - 1 За смаком
Збиваємо яйця з цукром до збільшення об'єму.
У підсумку обсяг збільшиться в 3 рази.
Поступово додаємо просіяне борошно. Акуратно перемішуємо.
Змащуємо форму для випічки маслом, вливаємо тісто. Випікаємо кекс в духовці 15 хвилин, температура 160 градусів. Потім збільшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.
Готовий кекс остудіть і присипте цукровою пудрою. Смачного!