Рецепт Торт biskvitnиy фото

Торт biskvitnиy
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий кекс приготувати простіше простого, адже він складається з найдоступніших інгредієнтів, який завжди знайдуться на вашій кухні. Випічка сподобається дітям, і звичайно ж дорослим. Спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування кексу бісквітного. У рівних пропорціях використовуємо яйця, цукор і борошно. Рекомендую збивати яйця з цукром блендером, приблизно 10 хвилин. Якщо збивати віночком - витратите 20 хвилин часу. Хай щастить!

  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Борошно - 7 Ст. Ложок
  • Яйця - 7 штук
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
торт biskvitnиy - фото крок 1
Збиваємо яйця з цукром до збільшення об'єму.
торт biskvitnиy - фото крок 2
У підсумку обсяг збільшиться в 3 рази.
торт biskvitnиy - фото крок 3
Поступово додаємо просіяне борошно. Акуратно перемішуємо.
торт biskvitnиy - фото крок 4
Змащуємо форму для випічки маслом, вливаємо тісто. Випікаємо кекс в духовці 15 хвилин, температура 160 градусів. Потім збільшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.
торт biskvitnиy - фото крок 5
Готовий кекс остудіть і присипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти