Рецепт Biskvitnиy Паска фото

Biskvitnиy Паска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Biskvitnoe тісто, як відомо, складається всього з трьох основних інгредієнтів! Але до свята Пасхи я пропоную це тісто присмачити вершковим маслом і приготувати чудові, смачні паски.

Опис приготування:

Для чарівного аромату тесту ви можете ввести будь-які ароматизатори або цедру цитрусових фруктів. Крім родзинок в тісто можна додати шматочки цукатів, горіхів або інших сухофруктів! Як приготувати бісквітний паску я розповім в покроковому рецепті!

  • Борошно пшеничне - 220 грам
  • Вершкове масло - 180 грам (розм'якшене)
  • Куряче яйце - 4 штуки (кімнатної температури)
  • Цукор - 220 грам
  • Розпушувач тіста - 2 чайних ложки
  • Ізюм - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
Biskvitnиy Паска - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло і яйця повинні бути кімнатної температури, це все дуже важливо для отримання смачного тіста.
Biskvitnиy Паска - фото крок 2
Ізюм промийте, залийте гарячою водою на 7-10 хвилин. Потім воду злийте і обсушити родзинки паперовим рушником.
Biskvitnиy Паска - фото крок 3
М'яке масло (ні в якому разі не розтоплене) збивайте 3-4 хвилини з цукром.
Biskvitnиy Паска - фото крок 4
Потім по одному вводите яйця. Збивайте масу після додавання кожного яйця по 1-2 хвилини.
Biskvitnиy Паска - фото крок 5
Потім додайте родзинки. Перемішайте.
Biskvitnиy Паска - фото крок 6
Борошно просійте з розпушувачем і введіть в тісто. Розмішайте лопаткою. Довго вимішувати не потрібно.
Biskvitnиy Паска - фото крок 7
Форми для пасок змастіть рослинною олією і наполовину наповніть тістом.
Biskvitnиy Паска - фото крок 8
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою. Час випічки залежить від розміру пасок.
Biskvitnиy Паска - фото крок 9
Готові паски повністю остудіть, покрийте глазур'ю і прикрасьте на свій смак!
Biskvitnиy Паска - фото крок 10
Паски виходять пористими, повітряними і дуже смачними.
Biskvitnиy Паска - фото крок 11
Світлого Великодня!

Схожі рецепти