Biskvitnиy Паска

Biskvitnиy Паска
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Biskvitnoe тісто, як відомо, складається всього з трьох основних інгредієнтів! Але до свята Пасхи я пропоную це тісто присмачити вершковим маслом і приготувати чудові, смачні паски.

опис приготування:

Для чарівного аромату тесту ви можете ввести будь-які ароматизатори або цедру цитрусових фруктів. Крім родзинок в тісто можна додати шматочки цукатів, горіхів або інших сухофруктів! Як приготувати бісквітний паску я розповім в покроковому рецепті!

  • Борошно пшеничне— 220 грам
  • Вершкове масло— 180 грам(розм'якшене)
  • Куряче яйце— 4 штуки(кімнатної температури)
  • цукор— 220 грам
  • Розпушувач тіста— 2 чайних ложки
  • Ізюм— 100 грам
  • Масло рослинне— За смаком(для змащування форми)
Biskvitnиy Паска - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло і яйця повинні бути кімнатної температури, це все дуже важливо для отримання смачного тіста.

Biskvitnиy Паска - фото крок 2 Ізюм промийте, залийте гарячою водою на 7-10 хвилин. Потім воду злийте і обсушити родзинки паперовим рушником.

Biskvitnиy Паска - фото крок 3 м'яке масло (ні в якому разі не розтоплене) збивайте 3-4 хвилини з цукром.

Biskvitnиy Паска - фото крок 4 Потім по одному вводите яйця. Збивайте масу після додавання кожного яйця по 1-2 хвилини.

Biskvitnиy Паска - фото крок 5 Потім додайте родзинки. перемішайте.

Biskvitnиy Паска - фото крок 6 Борошно просійте з розпушувачем і введіть в тісто. розмішайте лопаткою. Довго вимішувати не потрібно.

Biskvitnиy Паска - фото крок 7 Форми для пасок змастіть рослинною олією і наполовину наповніть тістом.

Biskvitnиy Паска - фото крок 8 Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою. Час випічки залежить від розміру пасок.

Biskvitnиy Паска - фото крок 9 Готові паски повністю остудіть, покрийте глазур'ю і прикрасьте на свій смак!

Biskvitnиy Паска - фото крок 10 Паски виходять пористими, повітряними і дуже смачними.

Biskvitnиy Паска - фото крок 11 Світлого Великодня!

Схожі рецепти

Англійська паска

Англійська паска

Англійська паску по форму нагадує мереживну баранку, величезну і пишну. Виходить паску повітряним, м'яким і дуже смачним. Перед вами — простий покроковий рецепт з фотографіями. опис приготування: Англійська паску готується з дріжджового тіста. На приготування у вас піде ніч і пару годин дня, т...

читати далі
Австрійська паска

Австрійська паска

Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. опис приготування: Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирним. Перед приготуванням не забудьте перетерти йо...

читати далі
Дріжджовий паска

Дріжджовий паска

Дріжджовий паска у мене асоціюється з Великоднем. Заздалегідь зберігаю великі бляшані банки і думаю про той час, коли настане весна, будемо обмінюватися яйцями і є м'який паску, залитий глазур'ю. опис приготування: Приготувати дріжджовий паска, взагалі-то, не складно, єдине, це вимагає часу. Т...

читати далі
Європейська паска

Європейська паска

Великдень - найбільше свято для кожного християнина. І в Європі його відзначають практично в кожній родині. І, звичайно, не обходиться без традиційних пасок. опис приготування: Традиційне святкове блюдо. Приготуйте опару - для цього дріжджі з цукром, сіллю і борошном розчиніть в теплому молоці...

читати далі
Французький паска

Французький паска

Паска без дріжджів. Такий рецепт бажано мати в скарбничці, так як не завжди є час на підготовку дріжджовий випічки, до того ж, паску дуже смачний. Замість традиційної глазурі крем "; Патісьер ";. опис приготування: Тісто для паски виходить повітряним завдяки збитим білкам. Білки легко збивають...

читати далі