Торт «Панчо» biskvitnиy
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите домашню випічку, то рекомендую спробувати вам цей неймовірно ніжний, апетитний і дуже смачний тортик, який напевно підкорить вас і ваших гостей. Запам'ятовуйте і повторіть рецепт.
Пропоную Вашій увазі мій варіант, як приготувати торт "панчо" бісквітний з шматочками консервованого ананаса. Цей десерт припаде до смаку всім зайнятим господаркам, так як він нескладний і дуже швидко збирається. Крім ананасів, можете спробувати зробити тортик з вишнею, буде теж дуже класно. Прикрасити його можна шоколадною глазур'ю або присипати горішками, наприклад.
- Цукор - 250 грам
- Борошно - 200 грам
- Какао - 40 грам
- Яйце - 6 штук
- Сіль і сода - 1 щіпка
- Крем - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 100-200 грам (за смаком)
- Консервовані ананаси - 1 штука (баночка)
- Горіхи - 100-150 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 40 грам
2. Після додайте сметану і цукрову пудру, продовжуючи збивати. Готовий крем приберіть в холодильник, щоб він як слід охолов перед складанням торта.
4. Після остудіть його як слід і розріжте на 2 частини.
6. Можна приступати до складання торта. Викладіть на тарілку цілий корж, змастіть його кремом. Розподіліть шматочки ананасів і жменю горішків. Відкладіть частину крему, а в решті крем викладіть шматочки бісквіта. Акуратно перемішайте і викладайте шматочки коржа на тортик.