Рецепт Торт «Панчо» biskvitnиy фото

Торт «Панчо» biskvitnиy
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Якщо ви любите домашню випічку, то рекомендую спробувати вам цей неймовірно ніжний, апетитний і дуже смачний тортик, який напевно підкорить вас і ваших гостей. Запам'ятовуйте і повторіть рецепт.

Пропоную Вашій увазі мій варіант, як приготувати торт "панчо" бісквітний з шматочками консервованого ананаса. Цей десерт припаде до смаку всім зайнятим господаркам, так як він нескладний і дуже швидко збирається. Крім ананасів, можете спробувати зробити тортик з вишнею, буде теж дуже класно. Прикрасити його можна шоколадною глазур'ю або присипати горішками, наприклад.

  • Цукор - 250 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Какао - 40 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Сіль і сода - 1 щіпка
  • Крем - 400 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 100-200 грам (за смаком)
  • Консервовані ананаси - 1 штука (баночка)
  • Горіхи - 100-150 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
тістечка
2. Після додайте сметану і цукрову пудру, продовжуючи збивати. Готовий крем приберіть в холодильник, щоб він як слід охолов перед складанням торта.
тістечка
4. Після остудіть його як слід і розріжте на 2 частини.
тістечка
6. Можна приступати до складання торта. Викладіть на тарілку цілий корж, змастіть його кремом. Розподіліть шматочки ананасів і жменю горішків. Відкладіть частину крему, а в решті крем викладіть шматочки бісквіта. Акуратно перемішайте і викладайте шматочки коржа на тортик.

Схожі рецепти